Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (831)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, bavil jsem se mnohem víc, než by asi bylo bývalo vhodné. Moc často nenarazíme na film, u kterého není vůbec jasné, zda-li byl myšlen vážně celý, nebo jenom zčásti, anebo vůbec. Já z toho měl pocit, jako kdyby Lussier řekl každému herci něco jiného. Nicholas Cage totiž hraje úplně komicky drsně vážně, Amber Heard komicky dramaticky a William Fichtner si to prostě jenom užívá a jako jediný je fakt cool sám o sobě. Nevím, jestli ten film funguje tak, jak tvůrci chtěli, každopádně protentokrát budu hodnotit jen a pouze výsledek, kterej mě vlastně nakonec příjemně překvapil. Přestřelka v motelu a Fichtner v digitální cisterně, to jsou tak WTF momenty, že se nejde nesmát. Nemám daleko k poťouchlým čtyřem hvězdičkám. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Rádoby supr cool béčko na styl Rodriguez a Tarantino. Jenže... fakt jen na oko. Cage by měl přestat hrát, u vážných scén je směšný a u těch směšných moc toporný. Amber Heard je sice kunda, ale její hloupý a prázdný výraz vykresluje její jednoduchou postavu. Když vynechám logický díry, WTF scény na entou, máme tady ... em, pořád shit. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tak udajně byl v sobotu nejjasnější měsíc od roku 1993, a protože bylo zataženo, tak jsem se šel na něj podívat na platno a ve 3D do Palace Cinemas. Po pravdě je to hezká trojhvězdičková zaležitost. Některé akční scény jsou povedené a některé hlašky jsou pěkné. Velmi dobře hodnotím Williama Fichtnera v roli učetního. Ten chlap by měl dostavat víc takových roli. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ve jménu Riviery, Chargeru a Chevelle pekelných, (k)ámen! ;o] . . . Noha Šejtanášova (byť v. z. "účetním") zase jednou zamířila (tentokráte pozor! - s dobrými úmysly!!!) k lidskému hmyzu, aby navrátila do lůna pekel mstivého nemrtvého tatínka, hledajícího u satanistické sekty chystanou úplňkovou obětinu coby sladké miminko své podříznuté dcery - a našinec hnedle pěkných sto minutek zírá civí, co to ejhle bylo za jízdu! Spousta bolestně rozkošných momentů s ustřelenými hnáty, rozjetými trupy i (h)různými dalšími ranami smrtelnými a tak, jiných efektních vizuálních efektů nevyjímaje - ale to je zase asi tak celý... . . . Takže poctivé tři hvězdy za tu čertoffskou >zábavičku< a taky za ty nádherné >vymuzglené< staré poctivé americké auťáky (ach mocnosti pekelné, jak tenkrát zněly ty motory!), jež jak vidno zatím nechrání žádná vlivná zájmová organisace tak jako kytičky či zviřátka... °-/ - - - P.S. A pokud máte doma original filmové dvd s filmem, dejte si jako nášup bonusy! Čeká vás mmj. milá >rekalupitace< všeho toho smrtelného kalupu... - - - - - Poprvé viděno 16.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 7448., komentář zde jako šestistýdevadesátý - 17.1.2013) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když do kin přijde nějaký skutečný průšvih, je už docela pravidlem, že hlavní role se zhostil Nicolas Cage. Oscarový herec s několika naprosto výjimečnými rolemi se v posledních letech jen plácá od jednoho podprůměru k druhému. A balancuje mezi nudou a (což je ještě horší) trapností. Naštěstí tenhle případ je spíš průměrem a místy docela slušným.. ale fakt jen místy!! Dějová kravinka, ale vizuálně docela slušná jízda (až na zbytečně natahovaný a nezvládnutý konec). Obsahuje pár solidních (to ale ještě neznamená nezapomenutelných) scén, má slušné tempo, krásnou Amber Heard a naprosto výborného Williama Fichtnera s morbidním smyslem pro humor. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Fichtner měl stejný styl obleku také v seriálu Útěk z vězení, tady se lišil fialovou kravatou. (Roman.Ticka)
  • Mince, kterou účetní (William Fichtner) v průběhu filmu používá, je Obolos, pocházející ze starověkého Řecka. Tehdy se tyto mince dávali do rukou mrtvého, nebo na jeho oční víčka, jako platba pro Kharona, převozníka mrtvých, který se staral o to, aby duše překročili řeku Styx. To potvrzuje, že role účetního je přivést ztracené duše zpět do pekla. (Zuzyzss)
  • Během natáčení se stalo nejoblíbenějším autem Nicholase Cage Chevrolete Chevelle. (Folky)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama