Reklama

Reklama

Džúrjoku pierrot

  • Japonsko 重力ピエロ (více)

Obsahy(1)

Na základě dramatu od Isaka Kotaro se natočil příběh o dvou bratrech, kteří toho nemají tolik společného, jak se na první pohled může zdát. Celý film se odehrává ve dvou dějových liniích. V jedné jsou dospělí kluci a pátrají po vandalech, kteří dělají grafity po zdech. A v druhé, kde přicházejí na svět. (balone)

Recenze (3)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skvěle drama o dvou bratrech, kdy mladší z nich byl počat při znásilnění a rodina se tak musela vypořádat s hanbou, která jim neustale byla připomínána okolím. Příběh dokáže diváka upoutat a dychtivě sledovat, co se stane dál. Celé je to velmi dobře zfilmováno. Velmi jsem obdivoval pozitivní prvek ve filmu, který byl ztvárněn postavou otce dvou chlapců. Celkově skvělé 85% -- "if you make your life fun....gravity goes away." ()

balone 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli při sledování jsem si řikal, tak teď se stane tohle a film končí, jenže scénář připravil úplně něco jiného. Příjemný film a i když by se mohlo zdát, že film spadá do žánru krimi, hned zase naskočí drama a nestačíme se divit co se děje. Rozhodnutí, které udělá otec těch dětí mě celkem zaskočilo a musel to být opravdu charakter. 80% ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama