Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney (Brittney Wilsonová) se ocitá na konci svého snu o dospívání. Poté, co ji její rebelství přivedlo až ke krádežím a otravě alkoholem, ji její bezradná matka posílá k jejímu otci Benovi (Paul McGillion) a jeho těhotné ženě Emmě (Melora Hardinová). Sydney se stýská po předešlém životě, včetně jejího bývalého přítele, a pokračuje ve svém boji proti autoritám, než se skamarádí s místní dívkou Jess (Kyla Hazelwoodová), jejíž matka zemřela na rakovinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Trefa do černého, a to hned několikrát! Přesvědčivé herecké výkony všech jen podtrhují hloubku tohoto komorního dramatu napěchovaného emocemi. Děj je také velmi uvěřitelný (nebo spíše reálný) a nese hodně silné poselství. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nemyslel som si, že to ešte niekedy poviem, ale NA HALLMARKU DÁVALI NEAFEKTOVANÝ FILM, KTORÝ MÁ ZMYSEL VIDIEŤ. Réžia, scenár ani herci nevytŕčajú z priemeru. Film nesie tradičné "osvetové" posolstvo - rodičia rozprávajte sa o rozvode s deťmi, inak im z toho rupne v bedni. Pozitívny rozdiel oproti iným halmarkovským opusom je len v tom, že tento film je nevtieravý a uveriteľný, takže žiadne "väčšie kaleráby" vám do hlavy netlačí. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama