Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce filmu THE CANYON představuje příběh mladých manželů Lori a Nicka, kteří se ztratí během svých svatebních líbánek v okolí Velkého kaňonu. Manželé měli smůlu, že si předem nezajistili propustky. Narazí však na Henryho, bývalého průvodce, přijmou jeho nabídku a vyrazí na dobrodružnou cestu. Zpočátku bezstarostný výlet je však narušen smrtelnou nehodou Henryho. Nick s Lorou zůstávají sami uprostřed pustiny. Neznají cestu, nemají nic k pití ani k jídlu, a navíc budou muset bojovat s krutou přírodou. Výlet se tak stává děsivou noční můrou. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (68)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Šíleně průměrné, prázdné a lehce za zenitem. Tenhle druh filmů táhl na konci osmdesátých a začátkem devadesátých let. V roce 2010, předem odsouzeno k neúspěchu. První půlhodinka má jakžtakž náboj, pozornost na sebe strhává krásná Strahovski, která bohužel nevypadá stejně dokonale, jako v Chuckovi, proto se brzy okouká a divák se zaměří na děj. Ten je předem ztracený, nenabídne nic inovativního, snad jen útok hadů za něco stojí. Zbytek je plácání z bodu A, do bodu B, kde se odehraje zbytek děje a scénaristu bohužel nenapadlo nic jiného, než zapojení vlčí hrozby. Plusem filmu je fakt, že nabízí ukázku, jak pracovat v přírodě, když se něco posere. Konec je sterilní a okopírovaný, Mlha (2007) ukázala, jak si poradit s takovou scénou. 55% 13.07. 2010 ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Yvonne jsi kočička, měl jsem tě rád už v Chuckovi, umíš i solidně zahrát a Grand Canyon je nádherná přírodní scenérie. Jenže tenhle film je strašná hovadina. Pitomostí, co musí hlavní hrdinové udělat, situace a rozhodnutí jenž vyřeší špatně je tolik, že to až vykouzlí úsměv na tváři. Navíc kameraman umí snímat jen skály a Yvonne, jak dojde na akci je to slabé a i té je málo. Příliš dlouhých 102 minut, hvězdy jsou za krásku, místo a hudbu. Pár chce do Grandkaňonu, za každou cenu, že bude ale tak vysoká si asi nemysleli... 30% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čakal som všeličo a najviac som si predstavoval, že to bude niečo podobné ako hory majú oči, ale film ide inou cestou. Ale ako sa to na začiatku začalo formovať, už som si aj ja uvedomil, že čo asi bude nasledovať a nemýlil som sa. Podobných filmov je veľa, ale tu aspoň neboli hysterické a urevane postavy, ktoré by som sám chcel zabiť. S postavami sa dá súcitiť a škoda, že nádejný vŕtač Will Patton dopadol tak, ako dopadol. Je to prijemná jedno hubka s niekoľkými vypätejšími scénami, ale jej ambície neboli veľké a bolo to vidieť, silné 3*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Survival Thriller/Horor:..Který dokazuje, že vlci jsou skvělí záporáci Podobně, jako ve filmu:The Grey, Frozen. Bylo tam pár skvělých napínavých momentů,z kterých jsem měl husí kůži,ale Je mi líto jen té dlouhé stopáže.. Pak bych neměl problém zvednout do na 4*:) Nicméně jedná se o lepší průměr :) ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Příroda pěkná, to se musí nechat, ale když je to film o ztracení ve Velkém kaňonu, tak to přece nebudou točit u nás na Šumavě. To jenom abych se škodolibě vyjádřil ke komentářům dávající hodnocení za přírodu. Zpět k filmu, stopáž neúnosná, 102 minut se třemi aktéry, z nich dva umírají a moc toho nenamluví je zkrátka příliš. Žádná zajímavá zápletka také nenastala, skupinka vlků číhající na svou kořist působila směšně, až na samém konci přišel jejich čas, do té doby byla jejich účast ve filmu zbytečná. Když už jsem zmínil konec, tak ten musím pochválit, jednoznačně nejzdařilejší část filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Arizoně a Utahu. (Chatterer)
  • Rozpočet filmu byl 10 milionů dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama