Reklama

Reklama

Ukončenou kariéru kapitána Fullera narušila činnost podsvětí. Pustili se do obrovské akce, jakou ještě svět neviděl. Za pomoci tří policistů se pokouší dostat do podsvětí a zničit jej. Zajímavý obrat nastává, když zjistí, že jejich nadřízený kapitán (Mickey Rooney) pracuje nečestně a napomáhá podsvětí. Začíná těžký a nebezpečný boj. (Video 2000)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uzasne akcne becko, se vsim vsudy . Rvacky, auta robia kotrmelce a auticka rady lietaju vzduchom, Merhi ma rad evidentne taketo filmy, no a ja ich priamo zboznujem : 72 % ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Skvělé béčko! Merhi a strýc Pepin mě poslední dobou fakt baví. Takhle, je to samozřejmě levná video srágora, ale natočená s velkým gustem a se spoustou zábavných nápadů (výtah, ninjové, auta na vysílačku atd.), je to dynamické a sláma tomu kouká z bot tak akorát. Spíše obří třešeň než třešnička na dortu je pak casting. Takovu porci skvělej béčkovejch ksichtů najednou pohledat. Nejde zdaleka jen o Flasha Gordona jako hlavního drsoně a tradiční zlé ksichty Saxona a Lynche, je tu toho mraky. Třeba Sherrie Rose, účastnice eskapád Lorena Avedona v Karate Tiger, ale i účastnice několika taliánských super trashů, Sonny Landham jako pasák, mladý Griswold jako zbraňový specialista, legenda klasického Hollywoodu Mickey Rooney a nebo takový obskurnosti jako rastaman z Muže s cejchem smrti nebo Ken Davitian aka Boratův tlustý kolega... Na VHS vydal label VIDEO 2000, který sem dovezl více Merhi/Pepin věcí... ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama