Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderná verzia slávneho príbehu Fantóm opery. Mladík Pete Riley (TAYLOR HANDLEY) si našiel prácu na čiastočný úväzok v miestnom 26-sálovom kine, spolu so svojimi kolegami sa tešia, že práve ich megaplex dostal poctu, žer sa v ňom odohrá veľkolepá premiéra nového hollywoodskeho trháku. Pripravujú sály na nočnú premiéru, aby bolo všetko perfektné. Navyše Pete sľúbil svojej priateľke Caitlin Carriganovej (HEATHER BERTRAMOVÁ), že sa mu podarí ju prepašovať na predstavenie. Všetko prebieha perfektne až do chvíle, keď sa najprv doslova zblázni stroj na výrobu popcornu, za ktorým nasleduje neuveriteľná porucha premietačky. Je za všetkými komplikáciami Fantóm kina? Nie je to len legenda a problémy spôsobuje niekto, kto chce dosiahnuť, aby sa kino neotvorilo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Možná to leckoho překvapí, ale tenhle film mne velmi zaujal, a to přesto, že se jedná o televizní snímek natočený pro TV stanici Disney Channel. Je to však velmi originální film, a to hned v několika stránkách. Nejvíce je asi film originální prostředím, ve kterém se odehrává. Ještě jsem neviděl film, který by se celý odehrával v kině, či zde spíše v multikině. A tento film se opravdu celý odehrává v tomto prostoru až na několik malých výjimek. A tou další originalitou je fakt, že film si tak trochu hraje na variaci příběhu Fantom opery, děj se akorát přenesl do současnosti právě do již zmíněného multikina, kde má proběhnout světová premiéra nejnovějšího filmového trháku a kdosi záměrně tuto akci sabotuje a vše, co se může pokazit, se také pokazí. Ale jelikož je to film od Disneyho, tak je jasné, že se jedná o dílko pro celou rodinu, a tím pádem jsou v hlavních rolích teenageři. V tomto případě je tou hlavní postavou sedmnáctiletý mladík Pete, který je v multikině zaměstnán jako pomocný manažer. V personálu multikina jsou i další teenageři a záhadu s fantomem pomohou Peteovi vyřešit jeho malý bratr a jeho mladší sestra. Takže film je vhodný pro celou rodinu a díky mladistvému obsazení se může líbit jak mladým, tak i dospělým. Já jsem byl z originality tohoto příběhu a především z prostředí, ve kterém se odehrával, velmi nadšený, a tak uděluji za originalitu čtyři hvězdičky. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Už je to dávno, čo som videl film od Blair Treu. O to viac ma potešila možnosť zhliadnuť ďalší kúsok z jej režijnej filmografie a ani tento ma nesklamal. Fantóm z megaplexu je 16 rokov starý, takže všetci tu vyzerajú ako v 90. rokoch. Námet je nápaditý, obsadenie OK, spracovanie ale pokryvkávka, je to produkcia Disney Channelu a má svoje muchy hlavne v dialógoch. Lenže oproti tomu, čo táto TV produkuje dnes, je toto 2 -3 krát kvalitnejšie! ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama