Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Vasilij se během své ranní cesty do moskevské školy stane nedobrovolným svědkem brutální vraždy miliardáře. Policie, která není schopna zločince najít, ho začne podezírat a tak se na radu své dcery nechá umístit na psychiatrickou kliniku, aby zabránil svému uvěznění kvůli falešnému obvinění. Irina věří, že smyšlená diagnóza případu jejího otce pomůže, ale neuvědomí si, že otce vydala do rukou šíleného psychiatra Dr. Korzunova (ERIC ROBERTS), který provádí na pacientech nehumánní experimenty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Vasilij (Rodion Nahapetov), učitel na základní škole, se jednoho dne nešťastnou náhodou připlete k vraždě místního oligarchy. Aby se vyhnul trestnímu stíhání a vězení, nechá se, za pomoci své dcery Iriny, umístit na Moskevskou psychiatrickou kliniku. Jenže na klinice provádí Dr. Korzunov (Eric Roberts) svůj výzkum, a snaží seza pomoci medikamentů vnutit svým svěřencům jinou identitu (např. Adolfa Hitlera nebo Bin Ladina), a právě Vasilij je pro jeho pokusy ideální... Tento film se mi omylem dostal do rukou, když jsem čekal stejnojmenné Soderberghovo dílo. Říkal jsem si, že to třeba nebude tak zlé, a film si pustil - a víte co, bylo. Naprosto debilní scénář, otřesné zpracování (bylo vidět (resp. slyšet), že ani dabéři nemohli takovéto slátanině uvěřit), o hereckých výkonech ani nemluvě. Např. scéna, kde jeden z chovanců ústavu před očima ochranky navádí Američany aby se do blázince probili zadním vchodem... síla. Fakt doufám, že už nic podobného nikdy neuvidím... ()

Reklama

PólBulva odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že větší kravinu jsem dlouho neviděl, film neměl ani hlavu ani patu, přeměňovat lidi na hitlery nebo nějaké araby? Promiňte, ale to už bylo fakt hodně ... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama