Reklama

Reklama

Žraloci pravěku

(TV film)
  • USA Prehistoric Sharks
všechny plakáty

Obsahy(1)

Velký bílý žralok je nejnebezpečnějším a nejobávanějším druhem dnešních žraloků. Pravěkým oceánům na Zemi však vládl jeho daleko hrozivější předchůdce přezdívaný Megazub – nejimpozantnější mořský predátor, jaký kdy mořské hlubiny obýval. Tento mega žralok byl velký jako autobus, jeho hmotnost byla více než dvacetkrát větší než hmotnost dnešního žraloka bílého a jeho žravost dokázala nasytit jen největší kořist oceánů – velryba. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo tak tohle šlo, žraloky mám rád a tak jsem tenhle dokument hltal, jen škoda že ne všechny informace byly pravdivé. Ale jinak palec nahoru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný dokument z produkce Discovery. Nelze upřít snahu producentů a režiséra o zaujetí diváka, když poodhalí významná naleziště v Montaně a jinde na světě, ale já jsem očekával o dost víc. Obrázky dávno mrtvých tvorů na mě moc velký dojem neudělali. Ani ty animované videa, kdy megalodon sejme velerybu. Spíš se pořád moc mluvilo, než aby nám ukázali něco nového co jsme už neviděli jinde. ()

Triceratops 

všechny recenze uživatele

Podobných dokumentů moc není, mě osobně také filmy o pravěkých žralocích, krokodýlech nebo hadech velice fascinují. A tenhle není výjimkou, je zajímavé sledovat, jak se takový prehistorický žralok kreslí... ()

Reklama

Reklama