Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pete Stanhope chce zastavit finančně i psychicky náročnou hormonální léčbu jeho ženy Donny a začíná uvažovat o adopci. Donna s tím ale nesouhlasí. V naději na zlepšení jejich manželské situace odcestují na romantickou dovolenou do Mexika. Kvůli problémům s autem se ale musí zastavit v malé mírumilovné vesnici Dommatina se spoustou šťastných obyvatel. Pete přijme pomoc místního automechanika Juana, zatímco sám pomáhá místním s přípravou na každoroční oslavy. Budoucnost Stanhopeových teď záleží na tom, jestli při sbližování se s Pepillem, mladším postiženým bratrem Juana, pochopí, jak jednoduché je dosáhnout štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci za každou cenu někoho urážet, ale opravdu hloupý a předvídatelný scénář, Jason Priestley pohybující se téměř tak nepřirozeně jako animovaná postava a Teri Polo hrající neskutečnou nánu, jsou hlavním důvodem proč mi v tomto případě i odpad připadá jako příliš lichotivé hodnocení. ()

salome 

všechny recenze uživatele

Pěkná, nenásilná romantika, sice s očekávaným koncem, ale přesto pořád obavou, zdali přece jen...A Jason, alias Brandon Walsh z Beverly Hills 90210 konečně zmužněl. V některých okamžicích k nepoznání, od jeho klukovské role. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Autorům nestačilo, aby jedno oko nezůstalo suché. Kdepak, jen houšť, ať slzy tečou vodopádem. Snůška kýče a patosu. A tak strašně, strašně šťastňoučkého konce... "To je test? Děláš si srandu?" Obávám se, že ne, že film je myšlen vážně. I když je to vážně k nevíře.... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama