Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec - jenom musí projít testy na fyzickou odolnost. Jednou v noci zůstane Marvin v celé budově sám a přijme tísňové volání na číslo 911. Sám se přižene zabránit loupeži. Lupiči uprchnou a Marvin, který je pronásleduje, má strašnou havárii v autě. Zachrání ho výstřední doktor Wilder který bádá nad změnou genetického kódu. Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tento film už jsem viděl několikrát. A vždycky, když ho v tv zachytím, rád u toho posedím. Na komedie tohoto typu, ve kterých si R.Schneider i A. Sandler stále prohazují hlavní o malou roli, to bylo moc povedené. Protože většinou je to postavené na sexu nebo nějakých trapárnách. Tento film takový nebyl! Fakt jsem se pobavil. Do toho krásná C. Haskell a fakt dobrej J. C. McGinley. ()

Jinpachi 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitel je stejně dobrý herec a stejně uvěřitelný jako herec psychiatrické léčebny a někdy je sympatický a charismatický jako tele přežvykující mentolovou žvýkačku. Zezačátku to vypadlo slibně, člověk sem tam měl na tváři známku šklebu jako starý a zoufalý otec po čtyřicetiletém soužití se ženou u okna, kdy si představuje, že svou ženu rdousí. Ale to je asi tak vše, jinak to bylo prosté jako návštěvníci cukrárny, v domnění, že jsou v papírnictví. ()

Reklama

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže Scorsese ve svých filmech často dával menší roličky vlastním rodičům a především jeho matka se např. v takovém Casinu musela zapsat do obecného povědomí, působilo to jako chvályhodný příklad úcty k rodičům. To, co ale provádí jeden z největších absolutních tupců Schneider se svou matku, kterou používá jako další exponent trapnosti, musí být přinejmenším hříchem proti čtvrtému přikázání. I když na druhou stranu i to, že se v komentáři na tokovýhle film vůbec zmiňuji o onom božském režisérovi, není právě nejslušnější. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Uplně ujetá psycho komedia, ve které zvířecí chování u lidí je uplně normální. Fórky fakt uplně ujety, někdy to zavání až trapností, ale spíš je to prdel (chlupatá), než nuda. Místama mě štvalo to používání zvířecích zvuků jako doplněk skvělýho Schneiderova herectví. Zas jednou film, u kteryho se moje hodnocení neshoduje s většinou... Ale tohle byla prostě fakt chláma, já za to nemužu... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Crazy komedie spojuje pár vtipných nápadů s trapným zpracováním. 1)  Snímek obsahuje spoustu pěkných vtípků, které mají jedinou vadu: neusmál jsem se ani jednou. Škoda._____ 2)  Zaujala mě svěží 25letá Colleen Haskellová (milovnice zvířat Rianna), která dostala nabídku poté, co ji její konkurenti v Surviveru 2000 v Malajsii v 11. kole poslali domů. Jako herečka se ale později neprosadila._____ 3)  Černoch, který ve všem vidí rasismus naruby, mě pobavil, i když v dnešní době představuje spíš dost smutnou skutečnost._____ 4)  Množství nadšených pětihvězdičkových a čtyřhvězdičkových komentátorů mě vede k zamyšlení. Buď jsem vadný já nebo jsou vadní oni anebo jsme vadní všichni. Ani tento závěr není k smíchu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Marvin (Rob Schneider) dával pokutu autu, prochází kolem žena s kabelkou, která se objevila střídavě na pravém a levém rameni. (OweLord)
  • Když Marvin (Rob Schneider) na začátku filmu jde běhat, hraje píseň „Eye Of The Tiger“ od Survivor, která je spojována s filmem Rocky (1976). (griph)

Reklama

Reklama