Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Československo, 1988, 40 min

Hudobný program so skupinou Elán. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Album Nebezpečný náklad je skutočně naša najmenej úspešná platňa. Predalo sa jej len asi 200.000, čo je na naše pomery slabé. A znamenala aj určitý pokles našej popularity." Tak to jsou Jožova smutná slova a já bych s ním kdysi možná souhlasil, ale časem se z Nebezpečného nákladu stalo mé nejoblíbenější album skupiny. To ovšem nic nemění na tom, že až na Nevestu v piatom mesiaci a na Nebezpečný náklad se jedná o klipy průměrné. Ale já mám tu muziku prostě rád. ()

matobystro 

všechny recenze uživatele

Akurát teraz to skončilo na STV 2. Vyskitli sa tam skoro všetky piesne z albumu Nebzpečný náklad. A vtedajšie pomery slušná zábava. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Po videoklipové stránce bravurně natočený promo pořad. Snad jedině, že je to takřka všude až příliš propojené (co chvíli se tam mihne ta malá holka s tou knihou, nebo pro změnu ta velká). A najít dneska pracovní materiál, kde by ty klipy byly nesestříhané (a někde třeba bez těch "spojováků"), to už je nabeton sci-fi (zatím nám ani trojka z archivu Kuric, Michelčík a Jelčová nedokázala opak :D). Jinak tomu snad ani není co vytknout. Ale po hudební stránce opravdu nic moc. Ta deska fakt byla jedna z těch jó slabších, jako by se kapela mermomoci chtěla vetřít do přízně kritiků a udělat něco alternativnějšího. A ve výsledku to nedopadlo nijak dobře. Byť tam samozřejmě jsou povedené kousky, kdyby nic jiného, tak dokonale komediálně natoečná Nevesta v piatom mesiaci, a samozřejmě Ver mi. Ale to je přece jen trochu málo. Ten plný počet dávám právě za ty videoklipy. Hodnotit i podle písní, musel bych hvězdičku až dvě ubrat. ()

Reklama

Reklama