Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmrtelná dívka hledá toho pravého, aby se jí konečně dostal pod kalhotky. Povede se to jednomu sobeckému zlodějíčkovi. Oba pak pronásledují různí divní lidé a vojáci, dokud zlodějíček nepřijde na to, že nesmrtelnou skutečně miluje. Film je parodií na různé hongkongské, ale i americké filmy. (honajz)

Recenze (6)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Just Another Jeffrey Lau's movie... Čili směs vtípků různé úrovně, popkulturních odkazů a hereckých hvězd v malých rolích. Nestíhal jsem číst titulky, po pár minutách jsem se přestal orientovat v postavách, ale přesto se mi to líbilo. Jenomže kdybych běžně nesledoval asijskou produkci, asi bych tenhle film nepobral a odsoudil do odpadu, protože jen tak někdo ho neskousne... ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Absolutní bláznivý parodický masakr, ve zběsilém tempu často, jenž je potřeba vidět aspoň dvakrát, kolikrát jsem z toho slzel smíchy. Narážky a parodie na Klan létajících dýk, Hrdinu, Ashes Of Time, The Promise. Zejména to dostává sežrat Red Cliff. Ale jsou tu i hlášky a vtipy na různé věci ze současnosti. Je to prostě vlak utržený z řetězu, prozatím za čtyři a těším se až přijedu domů a uvidím to znova. Jinak působí to někdy docela dost masivním dojmem (na komparzu a kostýmech se nešetřilo), akce skvělá, neboť ji měl pod palcem Yuen Woo Ping. Přes důkladné maskování herců a díky kostýmům jsem neměl šanci poznat spoustu hvězdných jmen, ale bavil jsem se skvěle, jsem rád, že Jeffovi se po delší době podařil tak povedený film. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pes aby se v tom vyznal! Upozornění: Znalost významnějších i ne-Hong Kongských filmů podmínkou! Jednou jsem se fakt zasmál, ale kdo si má sakra pamatovat všechny ty válečné velkofilmy, když jsou si podobné jako číňan číňanovi?! :-) Myslím, že parodiím už dávno pšenka nekvete :-) 30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl humoru mě moc nebere. Je to parodie na kde co, nejen na martial art filmy, ale nemá to nějakou výraznější koncepci, vtipy jsou někdy přehnané (hlavní hrdinka někdy tak ječí, a má to být vtipné, až si člověk myslí, že ji popadl hysterický záchvat). Bojová umění jsou zesměšněna, jak jen to jde, což chvilku ujde, ale po stoprvé unavuje. U něčeho a něčemu se člověk zasměje, ale je to tak jeden vtip na čtyřicet minut, tedy dva za film. Mezitím si ale musí odtrpět spoustu těch vtipů hloupých až pubertálních. Jinak děj - nějaká nesmrtelná hledá Toho pravého, aby se jí konečně dostal do kalhotek, podmínkou je, že dotyčný vyndá z pochvy meč nějakých bohů, který normálně z pochvy vyndat nejde, a povede se to jednomu sobeckému zlodějíčkovi, a oba pak honí různí divní lidé a vojáci... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Je to taková parodie na všechny "známé" čínské filmy, ale i olympijské hry v Pekingu (Birdsnest či water cube). Já se hlavně dobře bavil na téma Kung-fu Hustle a narážky na S. Chow, ale byl tu i parodován Titanic. Film je nabušen spoustou hvězd, já jsem úspěšně poznal hodně z nich, ale tempo je vražedné, že mezi tou kanonádou vtipů vám některé utečou. Je to slušná oddychovka, se kterou si dal někdo hodně práci. 50 %. Btw ten úvodní a zároveň závěrečný song je špica:D ()

Reklama

Reklama