Reklama

Reklama

Kung Fu Kyborg

  • Hongkong Ji qi xia (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čína, rok 2046. V přísně tajném vládním programu je stvořen dokonalý prototyp super kyborga s lidskou tváří K-1, který má veškeré předpoklady k tomu, aby zneškodnil nebezpečného androida, který ohrožuje město. K-1 má dokonalé funkce, kromě toho, že létá, dívá se skrz zeď a střílí z prstů uspávací střely, se kdykoliv dokáže proměnit v motorku nebo v obrovské opancéřované monstrum. Vláda přidělí K-1 čestnému a neúplatnému policistovi Xu Dachunovi, který má svého parťáka zaučit. Dachun by se chtěl stát hrdinou a tak není z nového kolegy právě nadšen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

maty39 

všechny recenze uživatele

Už jméno režiséra naznačuje, že se jedná o čistokrevnou parodii. Kung fu kyborg rozhodně není variace na Transformery, ale parodie na tento film (vlastně spíše na Robocopa). Hodně nepovedená parodie. Distributor Go Crazy by se měl přejmenovat na Went Crazy. Vybrat takovýto film do naší distribuce je známka pokročilé demence. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od některých přízemních a zaostalých existencí si rozhodně nemyslím (nechci jmenovat), že tohle je zrovna příklad nenarativního filmu, mezi ty spíše počítám takové umělecké skvosty jako je Křižník Koťonkin či Dobrodružství. Distribuční společnost Go Crazy je opravdu crazy, jediná měla tu odvahu dovézt nejnovější čínský megafilm Kung Fu Kyborg. Takové umělecké veledílo, vedle něhož jsou díla od Luchina Viscontiho vhodná tak pro chovance mateřské školky. Kde prostě jinde uvidíte zpívajícího kyborga, nejdrsnějšího zubatýho hackera na světě s fénem a vrtačkou, nány s velkejma mesrama a podobný nezapomentulený scény. Ale jak vidím i mezi zdejším osazenstvem nepochopeno, přijde však doba, kdy se o něm bude učit na všech filmových školách na světě a Bordwell and Thompson budou o něm psát sémiotickou analýzu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čínská šílenost, která by mohla být docela dobré drsné sci-fi, ale ve skutečnosti je to podáno jako rozpustilá triková komedie, kdy zrovna ty triky nejsou nic moc skvělého, což je škoda, protože na nich to mohlo být postavené. Postavy nejsou nijak moc zajímavé, vtípky nejsou dobré, celkově snímek nefunguje. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dokonalý mix klasicky pološílené asijské romantické sci-fi komedie s hongkongským robotickým Juddem Law v hlavní roli, který se následně zvrtne do naférovku šíleného digitálního akčního inferna. Nechápu tyhle nízký hodnocení, já se bavil neskutečně, ať už u podařených vtípků nebo robotických soubojů, které sice neobstojí v porovnání s Hollywoodskou velkoprodukcí, ale narozdíl od ostatních podobných béček se stejným hodnocením zde na CSFD se alespoň vyrovnají videoherním intrům. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerná akčná sci-fi komédia. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, ktorý dostane za úlohu dávať pozor na nový typ cyborga, pričom ho musí udržať v utajení a spolu čelia mnohým problémom. Spracovanie ma ale moc neoslovilo, celé je to podané nezaujímavo a ani tie najdôležitejšie situácie ma nedokázali výraznejšie zaujať. Akcie je tu veľmi málo, ale nakoniec je to ešte klad, kedže jej úroveň je na veľmi nízkej úrovni, vôbec ma nebavila, dokonca by som povedal, že práve akčné scény sú najhoršou stránkou celého filmu. A je úplne jedno, či sa jedná o menšie súboje, alebo veľkolepé akcie, nič nedosiahlo ani len priemeru. Efekty sa tiež nevydarili, väčšina z nich je veľmi slabá, ale aspoň tých pár transformácií vyzerá celkom dobre. Humoru je tu plno a v celkovom pohľade ho moc chváliť nemôžem, tento typ mi moc nesedí, ale niekoľko vydarených scén sa tu nájde, hlavne napodobovanie videných vecí alebo spomalená naháňačka. Paradoxne v tejto akčnej sci-fi komédii ma najviac bavila romantická stránka. Nemá moc priestoru, ale z celého filmu pôsobí najpríjemnejšie. Herecké obsadenie je celkom dobré, hlavné postavy moc nesklamali, niektoré vedľajšie zase pobavili svojim extrémizmom, ale sklamal ma Jacky Wu, jeho postava bola zaujímavá, ale pokazila mu to zlá akcia a málo priestoru. Škoda, že sa tvorcovia rozhodli ísť práve týmto smerom. Základ príbehu bol dobrý, mohli radšej kompletne vylúčiť akciu, takmer všetky sci-fi prvky a podstatne obmedziť humor a možno by to bol taký milý príjemný film a určite by bol pozerateľnejší. A absolútne nechápem nasadeniu tohto filmu do kín. V tejto oblasti sveta vzniká množstvo kvalitných filmov a distribútori si vybrali práve jeden z najhorších. Týmto len nahrali tým obmedzeným divákom, ktorí sú schopní podľa jedného filmu a dokonca z tohto žánru zhodnotiť celkovú filmovú tvorbu krajiny. Od tohto filmu som nič nečakal, bol som naň zvedavý hlavne kvôli jeho nečakaného nasadeniu do kín a kvôli prítomnosti Jackyho Wu, ale aj tak som toho moc nedostal. Objektívna kvalita filmu- 40%, film sa páči mne na 45%. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama