Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary se svým synem Fergalem jsou celý život na útěku, přesouvají se z města do města a nemají žádné přátele. Ovšem jak Fergal stále dospívá, začíná si uvědomovat, že mu život proplouvá mezi prsty. U dalšího z mnoha jeho domovů se setkává s překrásnou dívkou, do které se ihned zamiluje. Má Fergal šanci na lásku před jeho matkou, která se svými přehnanými pravidly snaží ochránit jeho život před hrozbou jejich pronásledovatele? (PetriK12)

(více)

Recenze (22)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Do určitého okamžiku je to vcelku slušně maskované céčko, všechno se ale provalí, když se na obrazovce objeví první gumové masky a komické zvláštní efekty. Věřím, že si s tím tvůrci užili spoustu legrace, ale nic víc, než amatérskou videotvorbu se jim vypotit nepodařilo. Nechápu, který distributor měl tu drzost srovnávat tuto frašku se střídmým a vkusným "Ať vejde ten pravý" (myslím tím samozřejmě skandinávský originál). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Låt den rätte komma in se staršími hrdiny, v prostředí ošklivého skotského sídliště a s o něco méně talentovaným režisérem za kamerou. Ale určitě se na to dá koukat. Outcast disponuje dosti zvláštní atmosférou, děj se nehne z městského prostředí, neustálé snímání zašlé sídlištní architektury úspěšně vyvolává představy temných městských legend (každé zákoutí může mít svojí příšeru). Ať už je ten film jakýkoli (v několika momentech třeba nepříliš přesvědčivý), zcela jistě není sterilní - a to se v dnešní době musí ocenit. Je to takové špinavé, civilní, pochmurné. A jako bonus je tam pár divných keltských rituálů. Osobně jsem dostal víc, než jsem čekal, takže spokojenost. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Silná psycho / horror / dráma tématicky napnutá do keltskej mytológie - okult nasadený medzi namokvané a do šeda vyfarbené paneláky , podaný spoľahlivým írskym vetrom , ktorý premasíruje buľvy do červena...rozdrvená kamera snímku sadla , cast na výbornú...depka detto... proste paráda - DVD Pre-order zaručený ! ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Po edinburghském Chánově se nocí plíží nějaký obří latexový gadžo a žere romské krasavice, vracející se z celonoční dřiny (doslovný úzus). Matka Čonková a její syn Milan se skrývají ve svém holobytě před horlivou sociální pracovnicí. Ta je ale jejich nejmenší problém! Dá se totiž v pohodě poslat do piče nějakou peprnou kletbou. Daleko horší je, že jim je v patách starý Čonka, který má fungl novou bomba kerku a nikdo ho jen tak neprokleje! Aby je našel, sem tam vytáhne ptáka, píchne do něj nožem a hned ví, kde jsou! Mezitím Milan začne šukat Eržiku. Eržika není žádná kurva, Milana opravdu miluje. Sice i Deža, Fera a bráchu Romana, ale Milanovi to nevadí! Matka Čonková má strach, sem tam si proto pořeže kozy a kreslí na zeď ufony, aby je starý Čonka nevyslídil. Ten má ale ptáka, a tak se blíží. A gumový Hulk pořád žere romské krasavice. *** Tvůrci děkují supermarketu SONY za dobrovolné vydání kamerové techniky a British Railways, jejichž zbůhdarma na dešti rezivějící kolejnice zdvojnásobily obrat majitele místní sběrny a zaplatily ty dokonalé speciální efekty! Jen díky nim mohl vzniknout první, scénaristicky dokonalý římský horor na světě, který se kupodivu netýká odpírání sociálních dávek rasistickým establishmentem. Škoda, že už Anglie nepřijímá, věděl bych o vynikajícím, talentovaném komparzu pro dvojku! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, pochmurný, syrový, mysteriózní...nevšední to zážitek v současné hororové tvorbě. Je z toho cítit ten jiný evropský duch a to je velmi pozitivní! Herci jsou taky fajn, zejména matka je super. Těžko hledám větší chybu. Perlička na dně, která zaslouží velkou pochvalu. 71%. Výborný komentář: Šakalík ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama