Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (157)

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Cca tři/čtyři velmi povedené vtipy film nezachrání. Z product placemantu je sice jedno z témat filmu a dokonce se do něj strefuje, ale je ho tam nakonec tak moc, že se film kritizující tento fenomén dostává na stejnou úroveň jako ty nekonečné seriály. Je škoda, že když se tvůrci pustí do kritiky, stejně nakonec sklouzávají a podbízejí se absolutně stejnému spektru diváctva, na které míří televize takřka každý den. A pokud je to myšleno celé jako parodie a i scény mimo natáčení mají působit nakonec stejně hloupě jako Ulice, VKV a spol., tak by to bohužel muselo být chytřejší, sofistikovanější a obávám se, že ne tak rychle zrealizované. P.S. Mádl by fakt uhrál asi cokoliv. Je prakticky jediným plusem filmu. .....Nicméně diváctvo se královsky bavilo a hurónsky se smálo u sebehoršího vtipu.. Bylo mi smutno. O to více, když se podívám na dřívější projekty obou tvůrců. Filmy jako (nebojím se říct) geniální Pojedeme k moři, velmi povedená pohádka Peklo s Princeznou a stále do nadprůměru patřící Probudím se včera slibovaly o poznání lepší a zajímavější pokoukání. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jako odlehčená komedie ukazující dění na druhé straně kamery během natáčení seriálu by se to mohlo přijmout, ale nic naplat, film tradičně trpí současným filmovým vypravěčským neduhem a tím je značně pomalé tempo. Sem tam nějaký ten vtip pobaví a vykouzlí onen odlehčený úsměv, což lze však snad považovat i za zázrak. Krimi zápletka je celkově nepromyšlená, bez logiky, tudíž v tomto směru naprosto zbytečná. Příběhu to nic výrazného nepřineslo. Námět dobrý, ale chtělo by to daleko více crazy. Nic naplat, jako k Vorlíčkovým komediím se k tomuto těžko bude honosně vracet. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

My víme, co náš divák chce... . Reflexe televizní seriálové stoky zaslouží pochvalu. Samo o sobě je to chvályhodné. V téhle rovině to docela fungovalo, i když místy to už sklouzávalo ke Kameňáku (v druhé polovině nastal obrovský propad). Kdyby se to věnovalo pouze realisticky seriálu, kde by se hezky znázornila absurdita tohoto průmyslu...no nestalo se. Navíc zcela zbytečná romantická linka vůbec nezapadla do postupně nesmyslného vývoje. 25%. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ne, víte co? Existuje spousta mnohem blbějších komedií, které mají lepší hodnocení už jen protože nejsou z ČR. Není to žádný zázrak, ale občas jsem se zasmál, děj není úplně blbý a hlavně není předpověditelný, máme tam pěkné holky a prostě se mi to trefilo do nálady. Jen ty buzny si mohli odpustit :D. ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem uvažovala o třech hvězdičkách, ale konec mě tak rozsekal, že nemám slov. Režírování pohřbů? Dělat si srandu z něčeho takového mi přijde dost uhozený. A vůbec vyřešení zápletky bylo ubohé. Na závěr mi film chtěl ukázat, že ho nemám brát ani trochu vážně, a tak mi naservíroval HOLINYWOOD. A proto ten odpad. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama