Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ošetřovatel v místní Zoo, Griffin Keyes (Kevin James), to se ženami moc neumí. Naposledy, když požádal svoji přítelkyni o ruku, vše dopadlo totálním fiaskem. Nyní po pěti letech mu jeho bývalá přítelkyně hodlá dát novou šanci. Když zvířata v Zoo vidí, jak se Griffin trápí tím, aby něco nepokazil - rozhodnou se mu pomoci... Tak nevím, celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval něco, co už jsem viděl. A ono opravdu - Frank Coraci si vypůjčil příběhy z několika podobných filmů (Dr. Dollitle, 50x a stále poprvé, ..), nějak je splácal dohromady a čekal, že se diváci umlátí smíchy. Celkově jsem se za celý film zasmál sotva jednou (a to ještě při pidiroličce Thomase Gottschalka) a jinak jen nevěřícně koukal, co někteří považují za zábavné. Kdyby alespoň zvířectvo mělo nějaké vtipné průpovídky, ale vsadit karty na čůrání s vlky či rodinnou hádku ve lví rodině - nevím nevím. I to velké překvapení bylo jasné zhruba od půlky, a jen jsem čekal kdy si to uvědomí taky hlavní hrdina... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Infaltilně stupidní nekomedie, bez jakékoli snahy o vtipnost, pramenící alespoň z minimální snahy o pokus vtipný dialog. Vše se omezuje jen na situační pologagy vrcholící pádem s pneumatikou. Kevin James absolutně nehrající a toporný... Scénář průhledný jak křišťálová studánka, až trapností překypující... Proč sem na to kurva vůbec čuměl... jo, Rosarii to celkme slušelo a zazněla jedna píseň od Motley Crue - konkrétně Kickstart My Heart... to je ale dost málo i na debilní komedii... Smazat, vyhodit, zapomenout. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tak jediným vtipným momentem v tomhle filmu bylo, když si zvířátka objednavála pizzu. Pointu i vývoj celého filmu odhadne i nezkušený divák během několika minut a potom už pouze sleduje, jak se našemu vepříkovi bude dařit v jejím naplnění. O nějakém hereckém obsazení nemůže být ani řeč, tady hrají pouze modelové a modelky s vyjímkou hlavní role, kterou hraje komik bez špetky charismatu. Od režiséra Kliku jsem toho očekával opravdu mnohem mnohem více. Tento film byl pro mě dosti výrazným zklamáním. * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kevin James je hercem, který se asi nejvíce proslavil jako přicmrndávač vedle větších hereckých es jako například Will Smith, ale především se uchytil vedle kamaráda z dětství Adama Sandlera. Poslední dobou se z něj ale stává člověk, který nechce být uvedený až na druhém nebo ještě pozdějším místě v titulcích. "Ošetřovatel" mohl být tím filmem, který ho dostane do popředí. Ono se to asi i docela povedlo, ale zase nemůžeme mluvit o tom, že by nějak zazářil. "Ošetřovatel" je klasicky místy trapnou komedií, která si hraje hlavně na to, že chce být docela cool, což vcelku i je. Zvířátka jsou přece super, navíc budou ještě víc super, když je budou mluvit známí herci, včetně Jamesova parťáka Sandlera. Příběh ale nijak nevyniká a je v podstatě o tom, že James dostává rady - od zvířat - o tom, jak by měl sbalit lidskou samici. Trochu jako "Hitch", jen tu chybí ten cool borec v podání zmiňovaného Smithe. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/jumper-babel-kung-fu-divocina-miami.html ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Ve filmu je možné najít odkaz na slavný americký pořad Faktor strachu (od r. 2001), a to ve scéně, kdy se Griffin (Kevin James) poprvé setká s Galem, jehož představitel Joe Rogen je moderátorem zmíněné reality show. Při rozloučení častuje Gala slovy „Těšilo mě“, načež mu Gale odpoví, že tato slova slýchá často. Stejná slova volí Joe Rogen při loučení se se soutěžícími. (Roby)

Reklama

Reklama