Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dystopie v roce nula. Ve vnějším světě neexistuje nic, vnitřní znamená permanentní strach, ztrátu základních práv a nemožnost útěku. Čtveřice žen přinucená autoritami k prostituci, léky udržovaná ve sterilitě a podivných halucinogenních stavech, živoří ve starém rozpadajícím se domě, obklopená jen armádou myší a všudypřítomné špíny. Voda ze zrezivělých trubek teče jen občas, zato střechou pokaždé když prší. Paranoia, pokusy o sebepoškozování, nenaplněná touha dáti život jsou více či méně společné všem přítomným. Když jedna z dívek poněkud přežene svou roli dominy a zákazník musí být „odklizen“ aby nemohl žalovat, je jen otázkou času kdy i tato dočasná rovnováha přijde vniveč.

Experimentální a zároveň poslední film řeckého režiséra Nikose Nikolaidise získal v roce 2005 ocenění za Nejlepší design na filmovém festivalu v Soluni. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Rozmačkání syrového vejce o ňadra jako trest který si určila sama čtveřice nucených prostitutek! Důvod proč sledovat tenhle experiment: učíte se řecky a(nebo) chcete vidět dosyta ňadra Eftyhia Giakoumi. Atmosféra je hustá, ale z diváckého hlediska je to strašná cypovina. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama