Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro fanoušky profesionálního boxu je jméno Rockyho Marciana synonymem hrdinství, odvahy a nezdolné touhy po vítězství. Tento muž se stal doslova ikonou, ostatně, po kom myslíte, že dostal filmový Rocky ztvárněný Sylvesterem Stallonem svoje jméno. Život Rockyho Marciana ale rozhodně nebyl žádné peříčko, nezažíval jen slavná vítězství, ale také hluboké pády a hořká zklamání. Přesto se nikdy nevzdal a stále šel za svým cílem - být nejlepším boxerem světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Brano 

všechny recenze uživatele

Dejovo to bolo pozerateľné a až tak veľmi som sa nenudil, pretože to malo pomerne rýchly spád. Lenže po technickej stránke to bol neskutočný amaterizmus. Scény z ringu pripomínali lacný béčkový film. Scenár slabý, herecké obsadenie veľmi zle. Nechápem prečo silou mocou tam museli obsadiť človeka, ktorý vyzerá akoby bol na steoridoch. Pretože Rocky Marciano vôbec nepripomínal postavou športovca a už vôbec nie takéhoto. Takisto mínus dávam za soundtrack, ktorý je síce výborný, ale je ukradnutý z filmu Platoon. Strašne nevyužitý potenciál, ktorý tento film mal. ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Film o jednom z najlepších boxerov všetkých čias, ktorý nikdy neprehral. Osobne ma dosť dostal. Prvýkrát čo som si pustil kanál MGM a narazil som tam na toto, mal som šťastie. Bolo síce vidno, že to bol vlastne iba TV film, čo je škoda, kedže výkony hercov a najmä Jona Favreaua boli skvelé (i ked v niektorých scénkach vyzeral, že mu tiahne možno až na 50ku) a taktiež boxerské súboje boli veľmi dobre natočené. V istých silných momentoch filmu som mal až zimomriavky, v scénke kde sa striedalo Rockyho stretnutie s Louisom v liečebni a pozápasový rozhovor som mal až slzy v očiach. Tento skvelý film, vlastne film o Roccovi vôbec, si určite zaslúžil viac, či už peňazí alebo najmä prevedenia, ktoré by sa dostalo aj do kín. Bol z toho "len" jeden z najlepších TV filmov ktoré som videl. Dúfam že možno niekedy v budúcnosti niekto s pekným rozpočtom nakrúti opäť film o Roccovi ktorý by išiel do kín. ()

Reklama

Žralok 

všechny recenze uživatele

Životopisný příběh legendárního boxera. Který inspiroval mimo jiné i Sylvestera Stallonea přip psaní jeho boxerského příběhu Rocky. V hlavní roli se představí režisér Iron Mana 1+2 Jon Favreau. Film zachycuje celou kariéru tohoto legendárního a zdánlivě neporazitelného borce. Ač TV film, na tyto poměry naprosto perfektní po všech stránkách. Televiznost není cítit ani na okamžik. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Tady musím komentář napsat dřív, než na film úplně zapomenu. To není úplně nejlepší věta hned na začátek, že? Ale bohužel přesně takové pocity mám po shlédnutí tohoto životopisného (jestli se to tak dá vůbec nazvat) snímku. První polovina mi chvílemi přišla jako mírná parodie na boxerská dramata, ale čím větší napětí začalo vznikat mezi Rockym a jeho chlebodárci, tím větší pozornost si u mě Rockyho příběh získával, aby se nakonec vytasil s dramatickým finále a začal být konečně opravdu zajímavý. Jestli někdo kritizoval Stalloneho "neherectví" a nebo snad i přehnané boxerské souboje v kultovním snímku Rocky, pak může tento pokus o filmové zviditelnění jednoho z nejslavnějších boxerů všech dob klidně minout obloukem. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

Pokud budete chtít vidět tv film s absolutně nevyužitým potenciálem, zapněte si Rockyho Marciana. Neporažený šampión, by se zasloužil lepší životopisný film, ale tohle laciné zpracování přisuzuji malému rozpočtu. Jon Favreau si touto rolí místečko na výsluní nevysloužil, ale aspoň zde lze obdivovat jeho vysportovanou postavu. Nebýt posledních dvaceti minut a George C. Scotta, který i jako vetchý stařec rozdával svoje charisma, půjdu s hodnocením ještě níž. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama