Reklama

Reklama

Lvi - špionáž v brlohu

(TV film)
  • Velká Británie Lions: Spy in the Den
Velká Británie, 2002, 59 min

Obsahy(1)

Život lví rodiny v unikátních záběrech skryté kamery. Před dvěma lety se ve východoafrických savanách objevil zvláštní tvor. Vypadal podivně, ale měl vážný cíl. Nepůjde o žádný obyčejný přírodovědný film. Některé záběry byly získány novým, mimořádným způsobem... Dálkově řízená mobilní kamera, maskovaná v maketě balvanu, se přišourala do samého středu lví smečky. Sledovala krále zvířat kamkoli se hnul, z bezprostřední blízkosti, kam dosud žádný kameraman proniknout nemohl. Celou dobu zaznamenávala záběry nejintimnějších chvil v životě lví rodiny. A tak nám tento „špion v doupěti" mohl zdokumentovat, jak se lvíčata učí a pomalu stávají dospělými lvy. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Hannah1971 

všechny recenze uživatele

S ohledem na skutečnost, že mám doma dvě kočky, kterým někdy láskyplně říkám: " ty moje pumice" nebo "ty moje tygřeno", jsem kouknutí na tenhle špionážní snímek považovala za přímo rodičovskou povinnost :-) A byla to příjemně úsměvná hodinka strávená ve společnosti velkých a nádherných koček. Mám pro kočky zvláštní slabost ;-) ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Život lví rodiny v unikátních záběrech skryté kamery. Z dokumentárního cyklu BBC Neuvěřitelný svět přírody... ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Záběry kameramanů spolu se záběry skrytých kamer jsou vhodně sestříhány do dokumentu s příběhem vyprávějícím o smečce lvů. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama