Reklama

Reklama

Soukromý detektiv Tony Rome v podání Franka Sinatry vyráží opět do akce ve volném pokračování s názvem Žena v betonu podle stejnojmenné detektivní novely Marvina Alberta. Charismatický detektiv se tentokrát zaplete do vyšetřování vraždy krásné blondýnky bez identity, kterou objevil na mořském dně s nohama zalitýma v betonu při potápění v místech, kde by se údajně měly nacházet vraky španělských galeon se zlatým pokladem. Následná pitva odhalí, že záhadnou krásku zavraždil někdo už dávno předtím nožem s dlouhou úzkou čepelí, která pronikla do jejího srdce. Tony vzápětí přijímá jinou pochybnou zakázku a dostává za úkol vypátrat pohřešovanou dívku Sandru Lomaxovou. Pátrání po špinavých klubech a černých hernách ho přivádí na stopu krásné a svůdné Kit Forrestové (Raquel Welchová), na jejímž večírku strávila Sandra celou minulou noc. Zdánlivě nesouvisející případy se začínají nebezpečně proplétat. Tony Rome hledá odpovědi a znovu se ocitá ve špinavé smrtící hře, v níž rychle přibývá dalších obětí. (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Solidní detektivka s občasnými záblesky humoru, sympatickým Frankem Sinatrou a krásnou Raquel Welchovou.. Vyšetřování případu ženy uvězněné na mořském dně s betonovým náramkem kolem nohou vedou policisté a soukromé očko přijímá nového klienta, který hledá svou přítelkyni Sandru.. Oba případy se protnou v okamžiku, kdy zemře spolubydlící Sandry.. Bezproblémově koukatelné, ode mne 3,5*.. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Start roku 1968 a příjemná krimi komedie. Frank Sinatra hraje cynického, hláškujícího detektiva, který na dně oceánu objeví dívku s betonovými galošemi a začíná pátrat kdo ji zabil. Celé je to sice béčkové a vypadá to jak natažený díl televizního seriálu, ale zároveň je to pohodovka. Spousta hlášek, občas nějaká ta rána pěstí, najde se i krátká přestřelka a honička. Případ samotný je docela zamotaný plný grázlů, ranařů a pěkných holek, hrdina je nakrátko i obviněný z vraždy. Napětí je nulové, ale dobře jsem se bavil a ani chvíli nenudil. Mezi 3-4*, ale ty 4 si schovám na větší pecky. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Nalehko, vystavená na o(b)div korálů, planktonu. Těžko ji dostat na udici, ze dna. Slečna Vodičková, mokrá Evička bez trička, aneb další džob pro našeho modroočka, s proklatě suchým humorem, který vytáhne z rákosí. Pokárá, kdo kosí, zanechává za sebou mokvající, dlouhé řasy... Borůvkový baryton z hausbótu zabere i na ni, krásku z bazénu, miss bikini. Rybář div z charakterových bažin. Tleskají mu vlny. Zažene ji do podpalubí. Zlehka. Na velké divy. Užene ji na bermudy. Unese, notabene na Bermudy. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Můžeme se jen dohadovat, proč originální název Lady in cement dostal počeštění na Ženu v moři, asi se tento stavební materiál zdál distribuci příliš vulgární. Každopádně považuji za pozitivní, že u tohoto pokračování filmu Tony Rome jsem se nenudil tolik jako u jedničky. Sinatrovi role stárnoucího detektiva s dobrými kontakty ale i spoustou zapřísáhlých nepřátel seděla, filmový scénář je však poněkud mdlý a připomíná nekonečné seriály typu Jake a tlusťoch či nedej bože To je vražda, napsala, respektive prostředím také Tropical heat. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Franka Synatru moc nemusim /uz notoricky su zname jeho angazman s mafiou/ , ale tu bol vynimocne dobry, mozno hlavne pre reziu talentovaneho neznameho Gordona Dougalsa /Fort Dobbs 1958, Yellowstone kelly 1959/. Zacina sa to dobre - zenska bola vhodena do mora aj s betonom okolo noh - neviem presne odborny nazov, vypadlo mi to, no. Vysetrovania sa ujma Frank Sinatra, ktory sa zhostil roly detektiva velmi dobre. Natocene je to dobre, fajne starsie auta, exteriery na urovni, kulisy konecne namakane. Dialogy do pohody, tak kvalitne rozhovory som uz dlho nepocul. Okrem Sinatru tu hrala aj perfektna Raquel Welch /Tri musketyri, Zvire 1977/ - zvysnych hercov som uz potom nepoznal. Musim pozriet, kto to bol a o koho ide. nemusim velmi detektivky premiesane s komediou - mam rad drsne spinave tvrde detektivky kde sa nemilosrdne potiera zlo - a na smiech proste ani nepomyslim. Preto nebude 5 spuntov . 77 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama