Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kultovní lechtivá komedie s lechtivým podtextem, se odehrává v jedné sněhem zapadlé bavorské obci. V této vesničce dochází k finanční krizi. Hotely jsou prázdné a slábne cestovní ruch. Avšak starosta se nevzdává a přichází s odvážným plánem, jak zlepšit finanční situaci obce. Jeho plám má však malý háček, aby si obec mohla zažádat o státní dotace, musí splnit určitý limit nárůstu obyvatelstva. Bohužel ke splnění požadovaného počtu lidí, chybí sedm obyvatel. Nezbývá tedy nic jiného, než vzít osud od vlastních rukou a chybějící občánky si vyrobit svépomocí... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (26)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborná předtroškovská bláznivá komedie, kterou sice trochu sráží dabing (2009, Terš a spol.), i tak ale jen těžko může někoho urazit. Dočkáte se mnoha "hlodů" i několika profláklých situací (předstírání busty, záměna milenců, zázračná vodička), ještě více nahých dívek (jen je zkuste spočítat!), nechybí ani pravý německý alpský hudební folklór (naštěstí písničky se nikdo předabovat nepokoušel). U mě dobrý, Roberto, mamma mia! ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Na Grüss Gott! Takové "slunce, sníh a seno" v malebné vesničce v jižních Tyrolích, tedy pardon, Bavorech. Aneb jak zpívá mistr pornofolku Záviš: "Helga pálí fógla vlevo Fritzimu, pak někomu dalšímu". Tady sice není Helga ale Katy a Rosel a místo Fritziho zaskakují Toni a Robertek. Nichtsdestoweniger in eine Sodoma-Gruppengeschäft verwerft es sich auch =). Tento horalsko-sudeťácký vrchol nevkusu je tak příšerný, že to opravdu s tou kultovní záležitostí hraničí =)). Vorsicht: Biber! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vždyť si tady právě šukala z chlapem........ Německá lechtivě erotická komedie, která pobaví, uspokojí a nabídne krásné německé ženy. Jen počkej, hvízdnu a postaví se jako slon. Ale turisté jsou pryč a pěnez je málo. Málo je i obyvatel. Jak je získat ? No prostě se musej vyš.... A tak se němci se svou tvrdou a bojovnou podstatou pustěj do "výroby" dětí. DIALOG - VEDOUCÍ HOTELU : A proč jsme středisková obec ? STAROSTA : Protože máme málo obyvatel. ZAKLADATEL LÁZNÍ : A kolik nám jich chybí ? STAROSTA : No, já nevím. Možná sto. ZAKLADATEL LÁZNÍ : To není tak moc. VEDOUCÍ HOTELU : Jo a šoustá se tu ostošest. Komedie o lásce nelásce se spoustou retro chlupů. Film ve kterém holky určitě neusnou. Scénář - Florian Burg. Hrají - Elisabeth Volkmann, Rinaldo Talamonti, Roberto Ravioli, Catharina Conti nebo Jürgen Feindt. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Výkladní skříň všech klišé tyroláckých trtkaček - od útlocitného faráře a komické figurky gaye přes bujaré prostocviky i démonizaci manželského sexu až po otřesné humory, jejichž pointu divák vidí přicházet hodně dlouho. Tentokrát ale navíc s bonusem rázovité premisy, která tradiční nezávazné a následků prosté dovádění typické pro žánr obrací naruby. Kvůli státním dotacím se totiž zdejší vesnice Šoustajovice rozhodne překonat demografickou hranici k vyššímu územnímu celku, což znamená, že mají všichni začít plodit děcka. Zběsilost lidového humoru zde spíše než k výbuchům smíchu zavdává k nevěřícnému kroutění hlavou. Tím spíš si dovolím zcela zaujatě vyzdvihnout sociologický experiment, který jsme s filmem podnikli na Festivalu otrlého diváka, kde jsme "Žhavé Alpy" promítali s veskrze věrným překladem originálu a interakci diváků podnítili filmovým bingem. Vedle podnětných disputací nad tím, co z mnoha kreativních synonym typu "lásečka" či "homoklátění" lze či nelze na jednotlivé scény filmu aplikovat, tak projekce ukázala i sílu hromadného zážitku, kde se trapnost humorů stává jejich komickou podstatou. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátkový bizar (nechybí německá dechovka coby soundtrack), u něhož jsem si vzpomněl na dokument Nesvatbov z r. 2010 a zprávu o jednom francouzském starostovi, který před pár lety nabízel Viagru kvůli zvýšení porodnosti (pokud se tomu dá věřit). Čili zas tak nereálný ten děj není a téma vylidňujícího se venkova je stále nadmíru aktuální, byť zde slouží jen jako výchozí bod pro absurdní sled více či méně komických situací. Ne že bych se u toho místy nezasmál, ale dějově je to fakt strašně debilní, a navíc jsem měl vždy alergii na předstíraný sex ve filmu, a zde je ho skutečně více než požehnaně. Holky zde jsou ale docela hezký (na to, že to jsou Němky) a závěrečné pohodové rozuzlení mě nakonec obměkčilo, že na tu kravinu člověk prostě nemůže být nějak přísný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama