Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Auro (Amitabh Bachchan) je inteligentní třináctiletý hoch, ale na pohled vypadá jako letitý stařec. Trpí totiž vzácnou genetickou poruchou, kvůli níž po fyzické stránce stárne asi pětkrát rychleji, než je normální. Přes veškeré své problémy však Auro žije poměrně šťastným životem spolu se svou matkou (Vidya Balan) a babičkou. Jeho biologickým otcem je známý politik (Abhishek Bachchan), ten ale o existenci svého syna vůbec neví, neboť myslel, že Aurova matka šla po jejich rozchodu na potrat. Pak se ovšem otec se synem náhodou setkají... (Niktorius)

(více)

Recenze (5)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kde jsem poprvé uviděl teaser, který Amitabhovým vzhledem, nazelenalým filtrem a záběrem na hodinový strojek přímo křičel "Indové natáčí remake Benjamina Buttona", bych určitě nevěřil, že hotový film nakonec ohodnotím čtyřmi hvězdičkami. Ale co naplat, s Buttonem to naštěstí nemá společného vůbec nic a i přes výhrady k natahovacímu ději jsem se bavil dobře. Zvlášť když se začal v druhém plánu glosovat aktuální politický problém (likvidace slumů) a politik Amol si do proslovu k občanům vypůjčil citát ze Spider-mana :-) Pozornějšímu oku jistě neunikne, že filmaři asi nebyli zrovna při penězích a Paa má docela chudou výpravu.... Ale od toho úspěšně odvádí pozornost nádherná Vidya a její rajcovní cop :-) A samozřejmě taky hudba protřelého veterána Ilayaraji. 70% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Herci podávají obstojné výkony a všichni se snaží, je to dojemné. Ale upřímně: kdyby bylo na místě předčasně stárnoucího dítěte dítě úplně normální nebo dítě umírající na nějakou běžnější nemoc, neřekli bychom si všichni: Bože, jaký je to úděsný kýč!? ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Na všechen ten nadšený humbuk a ceny nic moc. Herecké výkony jsou solidní, ale nikterak úchvatné, Jaya Bachchan v úvodních titulkách mne vyděsila, a mělo se to jmenovat Maa, protože jestli něco, je to film o tom, že mateřská láska prostě nemá hranice. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Dojemný príbeh, bránila som sa mu zubami nechtami, ale na koniec ma aj tak dostal. Takéto príbehy naozaj plánovite obchádzam, toto som chcela vidieť, hlavne kvôli obsadeniu, ale nakoniec som rada, naozaj dojemný film... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama