Reklama

Reklama

Muhammad Ali: Tváří v tvář

VOD (1)

Obsahy(1)

"Přišel čas uvést věci na pravou míru" Jedna legenda, deset boxerů, žádné zpomalené údery. Jeho výkony otřásly sportovním světem a změnily životy mnohých. Muhammad Ali se stal symbolem boxu. Po letech přichází deset jeho souputníků, nejlepších boxerů, s názory na tohoto boxera. Naprosto otevřená výpověď dokumentuje Aliho jedinečnou cestu sportem, viděnou očima těch, kteří se s ním utkávali. Poznejte pravdivou historii živoucí legendy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

MiCM 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, tady o něm mluví jako o velkém talentu, jinde se říká, že byl naprosto levý na box a je za tím hromada dřiny. Kdo ví no.. Ale perfektní na tomhle dokumentu je, že se podařilo dát dohromady všechny/většinu významných boxerů z té doby a každý řekne svůj názor a příběh.. Šílené pak je hlavně to, že víceméně všichni pocházejí z obdobných extrémních poměrů a neměli to vůbec jednoduché.. Ta motivace je pak nejzásadnější asi v čemkoliv no.. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž na to aký pojem Ali je, prehral toho dosť veľa.Taký Rocky Marciano je proti nemu superborec lebo neprehral ani raz. No menej mlel pántom a to zrejme rozhodlo. Boom okolo Aliho bol taký veľký, že aj jeho úhlavní rivali sa radi vyhrievali na lúčoch jeho slávy. Promotéri, majitelia televízíí a mediálni magnáti si len mädlii ruky.. ()

Reklama

showxman 

všechny recenze uživatele

Rozhovory s veterány těžké váhy, kteří mají jedno společné - všichni se v ringu postavili Alimu, a teď a nejenom o tom vypráví v tomto dokumentu. Ano je to fajn natočit dokument tímto způsobem, ale na doplnění mi tady chyběly nějaké zajímavé údaje, statistiky, které by proložily vyprávění velikánů boxu. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

O Muhammadovi Alim som prvý krát počul ako 10-ročný chalan. Odovzdával vtedy zlatú medailu na OH v Atlante v roku 1996. Komentátor opisoval jeho chorobu a aj výsledky čo vo svojej kariére boxeristu dosiahol. Potom som celý život v spravodajstve, na nete a v novinách sledoval jeho život s chorobou. Občas niečo bolo odvysielané z jeho kariéry, zápasy a tak, ale nebolo toho moc. Je paradoxom, že v ringu som ho prvý krát videl na X-boxáckej hre Figh Night. Vtedy som sa rozhodol, že sa viac dozviem o jeho kariére. Stiahol som si tento film a včera ho konečne pozrel. Musím uznať tvorcom super nápad, že o ňom hovoria jeho bývalí súperi. Ukazujúce shoty sú perfektné. Len ma mrzelo prečo neukázali aj tú časť jeho života ako zahodil olympijskú medailu. Športové výkony sa striedali na plátne s tými politickými, jeho bojom za černoškú komunitu a toto dovtedy ako som videl tento "film" bola pre mňa brána zamknutá. Odomkol som ju a trošku na neho zmenil názor, hlavne na tie jeho velkohubé vyhlásenia, nevedel som o ňom, že takto o sebe bude hovoriť, chváliť sa, zosmiešňovať kolegov. Zrejme to ale patrí ku tomuto športu. Ako chlapíka trpiaceho Parkinsonom som si ho počas kariéry predstavoval ináč. Aj za toto aj za perfektne odvedenú prácu patrí tvorcom moje veľké DíKY... ()

Sign 

všechny recenze uživatele

opravdová legenda, při sledování tohoto dokumentu jsem se úplně stratil v čase, neco tak bechderoucího může být jenom dokument o legendě, Muhammad Ali jestli máme někoho nazvat velkým tak je to Bruce Lee a Muhammad Ali, on dokázal posunout box někam jinam na vyšší úroveň stejně tak jako Bruce Lee Kung Fu, on pomohl své černé komunitě tak jak Bruce Lee číňanům, oba dva jsou legendy pro všechny ve svém oboru a nejen v tom, legendy, opravdové legendy... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama