Reklama

Reklama

Before I Self Destruct

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Clarence je nadějný basketbalový hráč, ale cestu na vrchol mu zmaří zranění. Tím pro něj však neštěstí nekončí, jednou se nevrátí jeho matka z obchodu, vysvětlení přinesou až dva policisté, Clarencova matka byla zavražděna. Poté se Clarence vydá na cestu odplaty, která ho přivede k práci profesionálního zabijáka. Nemá to však jednoduché, protože se musí starat o svého mladšího velice nadaného bratra. Když se Clarencovi začne dařit, potká dívku Princess (Sasha Delvalle)… (Memphisz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Tretina 

všechny recenze uživatele

Vidieť, že ide o príliš veľké sústo aké si fifty na seba vzal. Uvítal by som od neho radšej hudobný príbeh napr. nadviazanie na get rich or die tryin. Toto bolo dva krát mimo a raz vedľa. Cítiť v tejto dráme amaterizmus veľkého zrna, možno keby sa toho chytil niekto s fachu bolo by to inde, tento príbeh sa dal spracovať určite lepšie. 50 cent ako hudobný artist bude vzdy patriť k mojim oblúbeným ale len z čias albumu "The Massacre" a soundtracku k spomínanému "get rich or die tryin" kedy bol celý G-unit na špici ladovca, ktorý sa im začal postupne topiť. Dúfam, že plnohodnotné dielo ešte niekedy prinesie ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

50 Cent si napsal a natočil film, ve kterém si zahrál hlavní roli, protože měl pocit, že mu herectví a filmování vůbec asi půjdou tak dobře jako rap. No, trochu se spletl, ale není to nic až tak hrozného. Prostě natočil celkem obyčejný akční film, který má mít nějaké ty sociální základy, protože někteří lidi prostě mají smůlu. Amatérské pojetí, špatné triky jsou trochu vyvažovány drsným pojetím. Zase ale ne moc. Prostě celkem obyčejný film o pomstě, který chce vynikat jen tím 50 Centem. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Je vidět, jak moc je to dílo rappera a prakticky nikoho jiného. Amatérsky natočené, technika nic moc, herecké výkony ve většině případů naprosto nulové a neděje se ani žádný zachraňující hlubší smysl nebo nápaditější příběh. Ještě jsem neviděl ani Get Rich... ani jiné herecké počiny Curtise, ale Fiddy, nerežíruj! Zůstaň, prosím, u hudby, ta ti jde! Mimochodem, asi v půlce filmu jsem si vzpomněl na B. Rabbita, když potápěl Papu Doca slovy: "This guy's a gangster? His real name is Clarence..." XD ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Bohužel od začátku mírné zklamání. Prvních 5 minut vyplněných spíše chvástáním než nějakým úvodem. A vůbec ono to celé působí dost nepřirozeně, holt režírovat film zřejmě není jen tak. Nevím, co bylo smyslem tohoto filmu, ale působí to spíše jako promo pro fiftyho desku a crew. Takže když se díváte na tenhle film, kritika hereckých výkonů musí jít stranou a člověk se musí soustředit jen na jeho obsahovou stránku a nechat se provázet Curtisovým hlasem. Patřím mezi Curtisovy fandy, takže jsem se bavil… 60% z velké části za hudbu. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nenáročně a věrohodně natočené drama z prostředí černošských ulic plných násilí, vražd a gangů. Příběh je uvěřitelný, podle mě není přitažený za vlasy a je celkem dost možné, že v takovémto prostřední Curtis (50 Cent) opravdu vyrůstal. Bál jsem se, že soundtrack bude "přehlušovat" celý film a strhne na sebe pozornost, ale příjemně doplňoval atmosféru a nikterak nevyrušoval. U mě dobrý a dobrý je za 3. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Rapper 50 Cent byl scénáristou, režisérem, producentem i hercem hlavní role zároveň. Jde tak o jeho režisérský a scénáristický debut. (Memphisz)
  • Film vyšel jen jako bonus ke stejnojmennému albu 50 Centa. (Memphisz)
  • Role se našly i pro dlouholeté přátele 50 Centa a členy G-Unit, Lloyda Bankse a Tonyho Yaya, jako učitele, respektive holiče. (Memphisz)

Reklama

Reklama