Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu Jim je ten typ chlapa, který chodí na večírky se svým nejlepším kamarádem, sbalí holku a dalšího rána ji posílá z bytu s vědomím, že už ji nikdy neuvidí. Jednou však potká slečnu, která ho vážně zaujme a něco z toho vznikne. I po pár letech mu ale jeho problémy se závazky brání říct, co k ní cítí. To samozřejmě způsobí rozchod, ale Jim je odhodlán získat ji zpět. (Agita)

(více)

Recenze (13)

Mire 

všechny recenze uživatele

Dávam nakoniec tri *, ale dosť na hrane. Hlavný hrdina (a vlastne aj jeho kamoš Blake) bol bohužiaľ dosť nesympatický, čo ostro kontrastovalo s Yvonne Strahovski a jej pekným austrálskym prízvukom :) Páčil sa mi aj trochu smutnejší koniec. Celkovo taká obyčajná romantická "komédia"/"dráma", ktorej slúži ku cti najmä krajina pôvodu (dosť málo takzvaných f- výrazov), spomínaná Yvonka vďaka ktorej som si film pozrel a Peter Dinklage. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Dlouze jsem přemýšlela, proč jsem se na tenhle film vlastně chtěla koukat... a nevzpomněla si, protože je na mém seznamu už pěknou řádku let. Je to docela nuda, příběh stokrát zrecyklovaný, postavy nijak zvlášť sympatické. Hvězda za Petera Dinklage a za to, že to nebyl nejhorší film, který jsem kdy viděla. ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Pan Brendan Cowell je představitel vymytého hovada s rudým alkáčským nosem a odulým ksichtem vylemtávače zteplalého piva v nádražní restauraci. Vypadá tak, tváří se tak, chová se tak, prostě zcela dokonale jím je. Ok. Jen nechápu, proč takového typa dali po bok Yvonne. Jaká asi lávstory z toho mohla vzniknout? I kdyby scénář nebyl idiotsky předvídatelný (podle mě ale publikum tohohle žánru by stejně jiný nepochopilo), tenhle hlavní hrdina prostě ubíjí jakoukoli sympatii v zárodku. Australani se asi posrali v kině. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení s kouzelnou Yvonne Strahovski a výborným Peterem Dinklagem. Vedlejší dějová linka týkající se postavy Petera Dinklage byla super a totálně zastínila poměrně nezajímavý příběh hlavní dvojice za což může hlavně debilní charakter Brendana Cowella (a pak že si hezké holky nevybírají blbce). I Love You Too je jednoduše natočená dramedy, ale přeci jen je poznat, že to není klasická US šablona - zejména v druhé polovině, která je mnohem lepší, jak ta první. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická komédia s typickou zápletkou, no našťastie bez zbytočných trápností ako bežne vidíme v americkej produkcii. Nebolo to nič čo by vzbudzovalo nejakú väčšiu pozornosť, no ani nie žiadny prepadák. Proste absolútny priemer, ktorý kolísal medzi lepšími časťami deju a tými menej zaujímavými. Klišé bolo citeľné už od začiatku, no nebolo to aspoň v takej príliš odpornej a násilnej forme, skôr to pôsobilo ako tak prirodzene. Takže OK, akurát na tie 3*. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama