Reklama

Reklama

Spi, holčičko, spi

(TV film)
  • USA Hush Little Baby

Obsahy(1)

Před dvěma lety pohledné Jamie a jejímu manželovi zemřela malá dcerka a následná bolest stála ženu málem život. Jen před pár dny ale Jamie zjistila, že je znovu těhotná, a cítí, že právě tohle by mohl být nový začátek ztraceného života. Jenže od prvního momentu je cosi v nepořádku. Plod sice utěšeně roste, ale Jamie jako by se najednou stala magnetem na neštěstí. A hned po porodu intenzita podivných náhod s tragickým koncem rapidně roste. Nebo se svět změnil jen v očích traumatizované matky? Zdá se, že ne, že situace je mnohem horší. Vše nasvědčuje tomu, že se na svět vrací duch zesnulé holčičky. A nikdo netuší, čeho se od něj může dočkat. V kanadském mysteriózním thrilleru přichází oblíbená televizní herečka Victoria Prattová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Omen a podobných takže mě to zklamalo. Prvně není to horor jen takový mysteriozní film o ženské co jí umřelo děcko ona má další a jí se zdá že ji to děcko terorizuje. Samozřejmě jí to nikdo nevěří a tak je vydávaná za blázna. Celý film je x tá verze x krát viděného navíc strašně provedená (neuvidíme takřka nic jen pořád děcko jak brečí načež si ho vezme otec a ono nebrečí) a ani pointa nestojí za nic. Objektivní hodnocení je 1 hvězda ale jelikož sem se celý film nudil jdu na odpad. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Obyčejné psychologické televizní drama. Nejsem těhotná mamina, nemám halucinace a nesnáším parchanty, takže mi tento film nic neříkal. Děsně jsem se nudil a navíc ten stupidní konec byla opravdu třešnička na dortu! Jedním slovem: "NUDA"! ()

Reklama

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Je to zlo. Je to zlo. Je to zlý, zlý zlo. Takový to opravdu zlý. Ne to Marvelovský, ale takový, co člověka sere. A dítě řvoucí dýl než 5 minut? To je KUREVSKÝ zlo. A tady je film poskládanej většinou z dětskýho řevu. Z 83 minut ho slyšíte - no zdá se, že tak 40 minut určitě. A to ostatní je jen kopa sraček, která nic nesdělí a nikam vlastně nevede. Huš litl bejby, to určitě, sakra... ODPAD ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Atmosferická psychologická pecka. Ten thriller je taký napínavý, že sa pri ňom nedá nudiť ani chvíľu. Atmosféra by sa dala krájať a napätie sa stupňuje každou minútou. V závere to teda poriadne vyvrcholí a nemá to ďaleko od duchárskeho hororu. Pár ľudí tu trochu kritizuje rozuzlenie, ale mne sa zase nezdalo až také nelogické, aj keď som nečakal, že to skončí presne takto. Ale napokon... prečo nie? Hviezdičkami tentokrát šetriť nebudem, pretože po všetkých stránkach (kamera, príbeh, herecké výkony, scenár atď.) je to bomba! ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ještě slabší béčko, než jsem čekala. Zajímalo by mě, kolik takových filmů (matka, dítě posedlé duchem, nový dům, čemu věřit, tajemná zákoutí...) už bylo natočeno, ale zejména kolik nás jich ještě čeká? Byla to absolutní ztráta času, nic nového, slabé herecké výkony, tuctové dialogy, jen na ty herce se pěkně dívalo, ještě že tak. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama