Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (289)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem byl nucen vidět asi 5x v životě. Nic dobrého na něm nevidím. Jak by takovej mladej jezedák a hezkej jako je Hanzlík se mohl zamilovat do tak odporný holky jako Kolářová? Vyrůstal jsem na venkově mezi krávama a když přijely pražačky na prázdniny byly sice namyšlený, neuměly vařit ale vypadaly cool! Samý tuzexový hadry a voněly. Kolářová zde má i nemožnou podprdu a triko, o ni bych neopřel ani kolo. 3 hvězdy za výkon Oldy Víznera, ten je vždy Boží. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Až teď zjišťuju, že to nemám ohodnocený, i když jsem to viděl několikrát a pokaždé se u toho bavím. Vcelku minimalistickej film, kde je důležitých jen pár postav, ale hlášek je hromada... "Znám všechny krávy v okolí, ale vás jsem tady ještě neviděl!" nebo "Rafnout se s maminkou? Táta radši umřel, než aby se s ní hádal...", to jsou nezapomenutelný perly, který vždycky pobaví, jsou ze života a taky s pohodovým nadhledem. Ano, máme určitě lepší filmy z téhle doby, nicméně musím uznat, že se to vždycky rád podívám. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná letní komedie s mnoha vtipnými scénami (Ale jak se, Dorka, vidím? - Když ty máš srdce na jiném místě. - A jak ti to říkal, že hledá nocleh? - Kykyryký.. atd., atd.) a dokonalými hereckými výkony (kde nejvíc se mi vždy líbí dědeček v podání Bohuše Záhorského). Co je podstatné, že se na tento film dá dívat znovu a znovu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A zase je to tady! Intelektuálně vyspělá brejlice podlehne svodům mentálně nekompetentního Jardy Hajzlíka a tím ochudí genofond. Tak takhle tedy ne, přátelé. Žádné rozpočítávání prvý - druhý, či libovolné styky vedené pouze hormonálními záchvaty. Račte prosím pouvažovat nad dědičnou výbavou svých děcek. Dolfík to snad vysvětlil jasně, ne? Čistí, krásní a moudří k sobě, zbytek.....třeba na Madagaskar. Tak. A už nikdo nebude jako já, bosensko-česko-německý čmoud s roztomilou tvářičkou mongolského nájezdníka. Budu konečně jedinečný! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Hanzlík ve snímku prokazuje, že mu právem náleží titul "český Belmondo". Pečlivě vybraný rafinovaný outfit (ne)skrývá vypracované tělo, které bez problémů obloudí mysl i srdce každé samičky lidské i zvířecí, ve filmu i u televize. Hanzlík dále dokázal, že český národ je národem hrdinů, neboť vzít si hysterickocholerickou, poněkud šáhnutou Kolářovou i s jejím stejně postiženým příbuzenstvem vyžaduje nesmírnou odvahu. A taky musím uznat, že Kořínková byla ve svých dvaceti pěkný kus ženský. A to tehdy nebyly mekáče. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

  • Koncert v televizi, který sleduje Doubravka (Daniela Kolářová) s rodiči, babičkou a prababičkou, je „Koncert pro dvoje housle, smyčcový orchestr a cemballo“ d moll, BWV 1043 (1. věta), skladatele J. S. Bacha. (Idée_fixe)
  • V tomto snímku si Oldřich Vízner zahrál nepříliš úspěšného studenta medicíny. Naproti tomu v seriálu Velmi křehké vztahy (od r. 2007) si zahrál úspěšného a uznávaného lékaře Dr. Strnada. (majky19)
  • Ve filmu se objevuje i "pojízdný řezník", který má medailonky, játra, telecí nebo svíčkovou, což je v době hlubokého socialismu nereálné. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama