Reklama

Reklama

Tata Bojs & Ahn Trio: Smetanatour 2008

všechny plakáty
Celý film
Dokumentární / Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2009, 22 min

Režie:

Jan Chramosta

Hrají:

Milan Cais

Obsahy(1)

Dva různé světadíly a dva různé hudební světy, to je kombinace hanspaulských Tata Bojs a korejského Ahn Tria. 5 studentů filmu (David Borozidis, Jan Chramosta, Andy Fehu, Adam Sejk a Dominik Schön) zaznamenávalo průběh příprav i samotné turné Smetanatour 2008. Vznikl krátký dokument, záznam jedné mimořádně zajímavé spolupráce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (5)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Skoro bych se zdráhal nazývat to dokumentem, ale natočeno je to hezky a příjemně se na to kouká. Pro fanoušky Tata Bojs povinnost, pro ty ostatní zajímavé nahlédnutí do zákulisí kvalitní české kapely. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chci být pozitivní člověk, ale jako obvykle mám výhrady k délce dokumentu. Většinou mi připadají moc dlouhé, ale tento je zase krátký. Moc krátký na to, kterak jsou Tata Bojs originální kapelou a kterak jsou Angella, Lucia i Maria talentované a sympatické. Dokonce si odvážně troufnu tvrdit, že i náročný konzument asijského porna by byl s tímto sesterským triem spokojen. To je sice poněkud od věci, ale až si konečně našetřím na stroj času, tak si tohle turné projedu s kapelou, protože to evidentně stálo za to. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Tata Bojs & Ahn trio = brilantní spolupráce. CD Smetana je v podstatě Best of CD Tata Bojs, ale díky Ahn triu se stalo netradiční rekapitulací hitů od TB. Koncert jsem bohužel nenavštívil, tak doufám, že se někdy uskuteční zmiňované větší turné:o). ()

Reklama

Reklama