Reklama

Reklama

Ultra Miracle Love Story

  • Japonsko ウルトラミラクルラブストーリー (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jodžin pochází z Aomori. Má problém udržet pozornost a chvíli v klidu posedět. Jeho jediná práce je starat se o babiččinu zahrádku. Jednoho dne ovšem potká Mačiko a pocítí, co ještě nikdy předtím necítil. Jodžin má nutkavý pocit být stále Mačiko na blízku a neustále na sebe poutat její pozornost. (Zíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem se u spousty scén úžasně bavila u jiných se mi tajil dech, ale jako celek mi to nějak nic moc nepředalo. Přitom byli Ken'ichi i Kumiko kouzelní. Co ovšem bylo na facku, byl neskutečně rušivý zvukový podkres v některých scénách - chápu, že to mělo svůj smysl, ale čeho je moc.. tomu ani já nedám 4 hvězdičky. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Obdivuju tvůrce tohoto filmu, že měli koule tenhle film udělat, protože je to naprostá kravina ten jejich snímek. Marně jsem hledal něco u čeho bych se dostatečně bavil, ale bohužel nic jsem nenašel. Prostě nic, co by za to stálo. Nemůžu dát vyšši hodnocení, tohle je prostě hloupý film. I takové filmy jsou schopni Japonci produkovat, bohužel. 20% za originalitu. ()

Reklama

stub 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk bere snímek doslovně, může působit hloupě a směšně (pěkný dvojsmysl, že?;). Já jej vnímal spíše jako jednoduchou alegorii (je snadné odvodit si, že kropení se pesticidem reprezentuje množinu absurdních bizarností, které jsou lidé pro vytoužený vztah často schopni podnikat atp.) a byl jsem spokojen. Ústředním motivem je rozpor v tom, čím jsme a čím chceme (či třeba ani nechceme, ale snažíme se) být, abychom byli přijímáni; proti jeho zpracování nemám příčetnějších námitek (problém může nastat, vadila-li by někomu originalita;). Mimořádně poťouchlý závěr potěší všechny, kdo u podobného filmu vydrží až do konce. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama