Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenze (63)

berusche 

všechny recenze uživatele

Nedá se tomu upřít, že to chvilkama mrazí a je to děsivé. Stejně tak se tomu nedá upřít, že se zřejmě scénáristovi vytratila myšlenka, která tam asi původně být měla a pak nějak záhadně ji možná někdo zapomněl osvětlit. Ne, říkáte, že nezapomněl?!? V tom případě je jasné, že tohle se nezdařilo, poněvadž ačkoli chápu, kam paní v telefonu směřovala (což je asi jasné asi po druhém jejím telefonátu), není mi moc jasné, proč si vybrala Mary ani to, proč měla tuhle potřebu. Ježiš, tak už jste tam rovnou mohli naflákat, že byla zlej duch a byl by klid, stejnak to v důsledku je jedno. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Právě mi přibyl další důvod, proč nezvedat telefony :) Ve filmu není ani tolik lekaček, jako spíš tíživá atmosféra a plíživý strach z toho, jak to nakonec všechno je. Musím říct, že jsem byla dost překvapená koncem. Možná až trochu zklamaná. Kdyby to končilo trochu jinak, dával by film větší smysl. Takhle je to takové... nedomrlé. Spíše strašidelné, ale trochu nezábavné. Tak trochu jiná Frekvence... ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Telefon nepřetržitě drnčí… Mary začíná být nervózní____chvíle ticha… taková situace přímo vybízí pro neočekávané baf… jenže prd; to jen soused spustil plynovou kanonádu(máme tenký stěny)… a to je tak jediný rozpoznatelný projev, který dává nějaký smysl. The Caller si to namíří do kytek… Parkhill bere ještě zednické náčiní; nech toho Matte a dojdi radši pro sváču. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

K odpadu se uchyluji opravdu zřídka, ale tohle je megahovadina, jakou svět neviděl! Snad bych dal hvězdu za výbornou hudbu, ale celkově je film taková ztráta času, že si to nezaslouží. Neuvěřitelný blábol, kde nesympatické postavy se chovají jak nejhloupěji mohou a kde dělají jednu botu za druhou. Žena z minulosti začne manipulovat s budoucností. Kolik filmů si již bravurně zahrálo s časem, tenhle mezi ně ovšem nepatří. No a konec všemu narazil korunu. Nedoporučuji ani tehdy, kdy nic jiného nebude po ruce. Raději koukat z okna na hvězdy... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já bych netvrdil, že tenhle film něco přímo kopíruje, i když samozřejmě námět mimočasové komunikace už několikrát zfilmován byl (vzpomeňme třeba výbornou Frekvenci). Tenhle snímek jde ale vlastní cestou, ten mimočasový prvek v něm působí velmi nenuceně, přestože se jedna o docela těžký kalibr. Film je dobře natočený, má spád a doprovází ho podmanivá hudba, takže děj diváka vtáhne naplno, na čemž má zásluhu i skvělé herecké obsazení (především Stephen Moyer se před kamerou doslova vyjímá :-)). Film obsahuje i několik silných scén (pozor SPOILER – potrestání Mary Lee opařením horkou vodou) a i samotné finále je navýsost delikátní. Mně se to prostě líbilo. A hodně. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama