Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenze (63)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Znám rozhodně horší horory a ten nápad s mučením hlavní postavy je vynikající. Jedná se o víc než průměrné dílo. Děj je zvládnutý dobře, pár scén si dovolím říct, až excelentních. Škoda, že ten náboj nebyl ve filmu po celou dobu. Nebál bych se hodnocení ještě zvednout, ale i tak dílo, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Pár nových nápadů uvidíte, tak že nejde jen o typický horor na milión způsobů. Za sebe rozhodně doporučuji... 6/10 = 65% ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

K odpadu se uchyluji opravdu zřídka, ale tohle je megahovadina, jakou svět neviděl! Snad bych dal hvězdu za výbornou hudbu, ale celkově je film taková ztráta času, že si to nezaslouží. Neuvěřitelný blábol, kde nesympatické postavy se chovají jak nejhloupěji mohou a kde dělají jednu botu za druhou. Žena z minulosti začne manipulovat s budoucností. Kolik filmů si již bravurně zahrálo s časem, tenhle mezi ně ovšem nepatří. No a konec všemu narazil korunu. Nedoporučuji ani tehdy, kdy nic jiného nebude po ruce. Raději koukat z okna na hvězdy... ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Filmový plagát pekný, prvé čo ma napadlo bolo, že by mohlo ísť o prekvapivý, napínavý thriller typu Telefónna búdka, ale to by som chcel mnoho...že? Prvá tretina napínavá, mysteriózna a nič nenasvedčovalo tomu, že by som dal nejaké nízke hodnotenie...Ale, to čo nasledovalo potom ma nepríjemne odrovnalo. Čistý chaos ,už sa mi ani nechcelo tipovať kto tu je vlastne "živý".. Akosi som to celé nepochopil a popravde ani som už veľmi nechcel. Je pravda, že som pri tomto filme stiahol liter červeného vína, ale že by to bolo kôli tomu? Kto má rád "mysteriózno" s prvkami hororu a debilnou pointou..nech sa páči. Ja ďakujem neprosím ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komorne a tajomne začínajúci thriller, sa zmení v prekombinovanú ( kto vie či ) ducharinu, mixnutú s ( kto vie či ) sci-fi? Dopozeral som to s určitým divným výrazom v tvári, ktorý mi naznačil, že nad dve hviezdy nepôjdem. Tu sa nápad minul s účinkom a nakoniec sa z toho stal nesúrodý, príbehový bordel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UŽ MI NIKDY NEVOLEJTE!!!“....... /// (možná by stačilo jen vytáhnout šňůru ze zástrčky) Byteček je jako klícka. Jen ten přístroj...., ale co, každej někdy potřebuje přítelkyni na telefonu. Obzvlášť, když kolem krouží psychopatickej ,,ex“. A že Mary díky ní začne životem provázet paranoia ? – to oceňuju asi víc já, než strachy pološílená nájemnice. A to ještě holka nevidí ten ,,vlezlej“ pohled kameramana. (Myslím, že ji bohatě stačí poslouchat výtvor zvukařův.) Z lekavejch kravin mám husí kůži a líbí se mi, že nevím, komu hrabe a co se stane. ,,NEZAVĚSÍTE MI, ŽE?“ Film o bytu, v němž díky telefonu mladá holka neprožívá nejkrásnější období svýho života, má sympatický obsazení, jednoduchej příběh a solidní napětí. Děsivý vzpomínky, zjevení či duchové na mě vždycky zabíraj! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč by každá správná hospodyňka měla mít zednickej kurz. 2.) Přítel(kyně) na telefonu mi v balíčku poslal(a) prst. 3.) Vobčas si nejsem jistej, jestli jsem náhodou nesouložil s mrtvolou. 4.) Thx za titule ,,pedroo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama