Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yam je dobrosrdečný chudý farmář, který se stará o zraněná zvířata z celého okolí. Milý je ke všem s vyjímkou Juei, služky, jež je do něj zamilovaná a pronásleduje ho všude kam jde. Jediné o co mu jde, je se jí co nejrychleji zbavit. Naproti tomu jeho synovec Tong tráví celé dny se svou milou, bohatou Sroi. To se ale nelíbí její tetě Doctoh, která jí má na starost a zakáže jí se s Tongem scházet. O Sroi má navíc zájem také starostův syn Yodchai. (Raztubyl)

(více)

Recenze (1)

hunty 

všechny recenze uživatele

Ženský jak Fran z "Chůva k pohledání", jedna otravná postava vedle druhý (poraženě uznávám, že mě Yam sem tam i bavil), to zpracování mi taky po chvíli přišlo otřesný a nějak jsem nepochytil zábavnost příběhu, proto možná nechápu, že to všechno dávalo docela ucházející kombinaci. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Stylizace filmu a použití barevných filtrů odkazuje na zlatou éru thajského filmu, která probíhala v 60. a 70. letech, a to zejména na snímky tehdy velice populární dvojice Mitra Chaibanchy a Petchary Chaowarat. Ti spolu od roku 1961 až do Mitrovy tragické smrti při natáčení Insee Thong (1970) hráli ve více než 150 filmech. (Raztubyl)
  • Yam Yasothon se stal jedním z nejnavštěvovanějších thajských filmů roku 2005 i přesto, že je natočen v dialektu - proto musel být většinou uváděn s thajskými titulky. (Raztubyl)

Reklama

Reklama