Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V poušti leží bájné město pokladů, které hlídá Orel pouště. Tím může být jen jeden. Poražený odchází a je zapomenut. Nyní chce město objevit tajuplný profesor (který už se jednou musel vzdát před cílem) a jeho pomocník (spíše mecenáš) Vepřové žebírko. Vypraví se sem také mladý dobrodruh, který zachraňuje historické poklady pro muzea a doprovází ho dcera historika, jenž návraty pokladů do muzeí financuje. Je zde i tajuplná žena s maskou a synem z okraje pouště, jejíž úmysly jsou jiné a o poklad jí nejde. A pak jsou zde samozřejmě hlídači - legie pouště. Bude poklad nalezen? A kdo se k němu dostane první? (honajz)

(více)

Recenze (11)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt volovina ... Už to prostředí, kde se to odehrává prostě nemusím - nějaká mongolská poušť nebo co ... Příběh totálně o ničem (u adventury bych fakt aspoň něco zajímavýho očekával), postavy docela ok, ale ty to nezachrání ... Akce předrátovaná, plno triků a nesmyslných "kouzel", skoků, letů ... Ale celkově je to fakt nuda, tady zas musím obhájit západní produkci, které tento asijský flick nesahá v daném žánru: "dobrodružný" ani po paty ... Nepovedený film ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Yen-ping Chu vzal Indiana Jonese a Mumii, spojil to dohromady, nahustil do toho naprosto meganadupanou akci, která v podobných filmech teda neni moc k vidění, navíc s perfektní kamerou i triky a z celýho filmu udělal fakt úžasnou dobrodružnou zábavu, který nechybí takřka nic a dokonce mi nevadil ani Jay Chou, kterej se mi zprvu do filmu moc nehodil, ale jakmile tam rozvinul svoje akční schopnosti, tak sem zavřel hubu, respektive otevřel a už se jen bavil. Mimochodem, nevěřim, že je Chiling Lin 35, tipnul bych jí minimálně o 10 míň. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek měli možná raději od začátku svěřit Tonymu. Tony Ching Siu Tung je totiž extra třída ve vymýšlení akční choreografie a jen málokdo to umí tak skvěle s koňmi. Příběh je až moc plochý a mohlo se na tom zamakat trochu více. Naštěstí se tu kromě famózní akce daří i komické momenty, na hlavní dvojku se dívá dobře a hlavně Eric Tsang je posilou, Chaoming Den jak kdyby tu skoro nebyl a to je škoda, měli ve scénáři vymyslet širší prostor pro jeho úlohu. Chiling Lin je vážně mačka a může se s úspěchem vydávat i za devatenáctku:) Snad ji častěji uvidíme ve filmech. Celkový příznivý dojem hlavně zachraňuje povedený OST, který si rozhodně budu chtít sehnat. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Něco jako mix Indiho, Mumie a Lovců pokladů, akorát s číňanama. Ze začátku spíše pohádkovější, na konci už se to schyluje k podobnosti s Kruhem. Chyběla mi alespoň nějaká dávka humoru a ikdyž vyloženě nejde o bojový film, tak zde bych jich více uvítal. A celkově to mohlo být více dobrodružnější. 50% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, až je to hezký. :-) Některé bojové scény jsou dobré, jiné vyloženě trapné. Podobně je to s herci i příběhem. Některé vyloženě dobré scény přebíjí jiné, naprosto trapné. Zvláště ty, co se pokoušejí buď o nějaké emoce, nebo o to, být vtipné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď to už veľmi nejde ani Jackiemu ( BOŽSKÁ RELIKVIA 3, KUNG FU YOGA ), tak to zrejme nedopadne ani u ostatných ázijských projektoch dobrodružného žánru. Tieto filmy majú stále veľký potenciál, ale uvaria sa vo vlastnej šťave. Nudiť sa pri niečom, čo obľubujem, je už terno. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Asijské Indy stříknuté s Mumií. Jen teda ve výčtu u filmu chybí parodie......občas to bylo tak hloupoučké a přepálené, že to snad muselo být myšleno jako parodie :-)))) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Indiana Jones potkal National Treasure přidal trochu Lary Croft a vzniklo tohle. Mix je to šílený a inspiraci vidíte snad všude, ani ten příběh není ničím zvláštní. Bohužel je to takové nemastné neslané a dohromady mi to prostě nesedí. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

No keby som mal tak do 16 rokov, asi by sa mi to páčilo veľmi... Je to skrátka príliš detinské, súboje, príbeh a vôbec všetko. Taký film na poobede do telky. ()

Reklama

Reklama