Reklama

Reklama

No Man's Land

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V zahraničí velmi vychvalovaný a vyhlášený čínský trhák, u nás zatím příliš prostoru nedostal. Já sám příliš velké nadšení sice nesklízím, nemohu se přenést přes to, že film vykrádá kultovní U-Turn téměř v každém směru, který mi byl bližší jak hereckým obsazením tak i stylem vyprávění, ovšem nemohu tvrdit, že bych se zde nudil, některé scény jsou velmi zábavné a film má svou správnou desertní atmosféru i zajímavé postavy,ale očekával jsem větší drive. Větší pozornost by si film určitě zasloužil, jelikož kvalitní film to bezpochyby je. za mě 65% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LIDÉ JSOU SCHOPNÍ UDĚLAT COKOLIV, KDYŽ JSOU V NEBEZPEČÍ. ŘÍKÁ SE TOMU ZVÍŘECÍ INSTINKT…“ /// Absurdní humor a písečný prostředí jsou ozdobou Země nikoho, ve který se nic neděje jen tak a přesto tady o náhody není nouze. Smrt a prachy jsou jen vedlejší produkt „racionálního“ uvažování obskurních postav a stejně jako moralizování, sloužej hlavně k pobavení. Ušlo to, ale že bych to musel vidět dvakrát… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dělám reklamu na Zippo. 2.) S šíleným Maxem jsem vodjel do písečnejch dun a nepomejšlím na návrat. 3.) Thx za titule „Ficzek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nie úplne všedný, ale ani nepríliš originálny, i keď remeselne zručný a hutný moderný predstaviteľ westernového kríženca, ktorý mi, veľmi zjednodušene povedané (pretože nemám chuť ani čas to teraz viac rozvádzať), neposkytol novodobý žánrový zážitok, v aký som dúfal. A možno sa na tom podpisuje aj absencia sympaticky kladnej postavy (viem, že tým teraz podrývam snahu o nečiernobiele pojatie, ale tentoraz mi tam proste chýbala). Priveľa negatívnych postáv na tak nízky, nekrvavý rating a neprítomný drsnejší energický náboj, ako by si možno vyžadoval. Ale chyba bude asi aj vo mne. Nevylučujem, že sa ku komentáru ešte neskôr vrátim a vypľujem niečo solídnejšie. Istá spokojnosť s príbehom, hereckými výkonmi a technickou stránkou (kamera a hudba) tu však predsa je. 70% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zajímavá směs westernu, morality, eliminačního filmu, černého humoru ve stylu kultovního filmu U-Turn. Morálně pokřivené charaktery na svém výletu plném překvapení vedoucí k sebezničení. Hlavní hrdina právník Pan má velmi svéraznou filozofii života, člověk se liší od zvířat, použitím ohně, sympatií, nesobeckým jednáním k druhému člověku... Obojího uvidíte ve filmu dostatek, film je to celkem drsný a nesmlouvavý s vynikajícím OST za které by se nestyděl nejmenovaný mistr westernů. Místo akce spíše čekejte thriller, ovšem mistrně zvládnutý, vygradovaný, se svéraznými postavami. Bohužel čínská cenzura, přesně jak jsem čekal zabila konec ve stylu zlo musí být potrestáno i kdyby náhodou provedlo sebereflexi... Škoda této oběti na oltář pravidel rady pro rozhlasové a televizní vysílání, jinak to mohlo být za plný počet! ()

Galerie (153)

Zajímavosti (1)

  • Produkce filmu byla dokončena začátkem roku 2010, ale do kin se kvůli zdlouhavému dohadování s cenzory o násilných scénách dostal až v únoru 2013. Podle čínských médií byla premiéra odložena šestkrát. Režisér sám uvádí, že si s úpravami filmu dal jeho tým velice záležet, aby nezklamal fanoušky. (KlonyIlony)

Reklama

Reklama