Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

otík 

všechny recenze uživatele

Typický film pro ženy - jsem ovšem muž. Takže smůla. Ale nebylo to tak špatné, jen je to prostě totálně natočeno ze strany ženy a chlap při sledování filmu nemá nic, čeho by se chytil. Aspoň že ten konec byl tak maximálně sladký, jak to jen šlo. Rozhodně to není propadák a rozhodně si to ženy užijí. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak,....treba tu jasne podotknúť, že ten kto nemá rád romantické filmy, ten ich nezačne mať ani po zhliadnutí Beauty & the Briefcase. Skôr naopak. Ide o jednoduchý príbeh založený hlavne na charizme Hillary Duff ( kto ju rád nemá = ruky preč od filmu), a jej povedzme patálií. Párkrát sa i zasmejete. Na TV snímok podarené, ale na viac ako na TV to nemalo...a tým je povedané viac než dosť. **/*** ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Sice jsem u toho částečně spal, ale párkrát jsem se i docela zasmál. Asi díky tomu, že romantické komedie mířené na ženskou (tady spíš dívčí) část publika nesleduju, takže pro mě jak herečka (která má už celkem bohatou filmografii), tak zápletky byly něčím relativně neokoukaným. A jak jsem tak projejžděl profil hlavní herečky, tak hraje jenom v podobnejch love-story filmech, který jsou určený pro průměrnou Američanku s podprůměrnou mozkovou kapacitou, takže se ani nedivim, že ji neznám. Ve vedlejší roli mě potěšila Jaime Pressly, ale to je tak všechno. 50% ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ha, opravdu mě na chvíli zmátli a nevěděla jsem se kterým ze tří fešáků skončí... Tajně jsem fandila Sethovi, protože je to velkej vešák... A doufám, že ho brzy uvidím v nějakém pěkném filmu... No pak se vše vyvíjelo tak jak jsem čekala na začátku, dobře to dopadlo a já se u toho pobavila i si užila trochu romantiky... Celkově tedy spokojenost... ()

Slunik 

všechny recenze uživatele

Od odpadu tento film dělí jen to, že jsme se u něj pořádně nasmáli, a to i u věcí, které patrně měly vyznít vážně. Scénárista měl očividně dost jiné práce, tak si nechal scénář napsat svými dětmi. Totální naivita, nesmyslné rozhovory a deníkové vyprávění myšlenek hlavní hrdinky vyznívá jako parodie na sex ve městě. Závěrečný happyend taky totálně padlý na hlavu, viz. věta: Tom nemá nic, co mám na mužích ráda. Já ho miluju. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Komedie vznikla podle knihy "Diary of a Working Girl", kterou napsala Daniella Brodsky. (maluti)
  • Původně producenti pojmenovali film The Bussines of Falling in Love. (maluti)
  • Premiéru filmu, která proběhla na stanici ABC Family 18. dubna, sledovalo ohromných 2 346 000 diváků. (maluti)

Reklama

Reklama