Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hodně jiný seriál. Žádné servítky s mluvou nebo nápady, ale pěkně po anglicku do vlastní verze Heroes. Bandička puberťáků, kteří si nezaslouží ani sociální dávky, se sejde na prospěšných pracech a do oka si navzájem zrovna nepadnou. Vše se změní po podivné bouřce, která jim i ostatním v nejbližším okolí dá schopnosti. Každému prohloubí její nejsilnější vlastnosti a nechá je žít dál jejich životy. Nic však není stejné a po chvíli všichni zjistí, že jejich vedoucí se na ně dívá nějakýma divnýma očima, z pusy mu kapou sliny a z úst mu vychází něco jako "všechny vás zabiju". Zatím viděna první sezona s 6 díly, ale zábava je to opravdu hodně drsná a i svým zvráceným způsobem zábavná. Co bude dál? Uvidíme, potenciál tu je a popravdě mě autoři docela dost překvapují, jakým směrem vedou příběh. Viděno:S01,S02 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po první sezoně: Už od začátku jsem měl na mysli pětihvězdičkové hodnocení, ale i s ním bývám často dosti benevolentní. Takže to upřesňuji: první tři díly bylo za "zábavných" 5* - druhé tři díly jsou za "geniálních" 5* :-). A jsem skutečně zvědav, jak se postavám podaří "malý zádrhel" z posledního dílu vyřešit ;-). EDIT: Druhá série neslevila z nastaveného kvalitativního trendu ani o píď a kromě předposledního "nevánočního" dílu byla možná ještě o kousek lepší. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dějově v podstatě stoprocentně seriózní sci-fi seriál o lidech se superschoptnostmi (alá Heroes), který se z nutnosti logické neprůstřelnosti daného vesmíru vylhal použitím humoru. Humoru značně nekorektního, drsného a sprostého. Což je fajn. Zatím mě baví jak postavy a jejich hlášky, tak i jednotlivé příběhy. Seriál tak díky zapojení humoru určitě nedojede na to, kvůli čemu dojeli Heroes (zamotaný příběh a všemocné postavy, veškerá dějová logika se zhroutila), ale mohl by dojet kvůli přílišné repetitivnosti. Většina dílů totiž odpovídá kostře "záporák týdne" + "hlášky" + "sex" + "skok časem, když někdo umře" ... "happy end". Nicméně na ploše dosavadních třinácti dílů je to zatím ok. PS: Dal bych i pět hvězd, ale neuvěřitelná scenáristická chyba v posledním díle (spoiler pro finále 2. série: postavy vědí to, co bylo v předchozí epizodě smazáno cestováním v čase) mě nutí jít dolů - alespoň do doby, než se ji tvůrci v další sérii pokusí vysvětlit. PS 2: Misfits bez Nathana budou jako ... Big Bang Theory bez Sheldona ... HIMYM bez Barneyho ... Esmeralda ... bez Esmeraldy. Jo, až tak :-/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Výbornej seriál ve stylu Heroes. Oproti hýrousům mají Misfits velikou výhodu v postavách. Jsou to takoví normální mladý lidi, co dělaj kraviny, chlastaj, hulej a normálně se bavěj. Superschopnosti nevyužívaj k záchraně světa, ale spíš se díky nim dostávaj z průserů, nebo si mimoděk zavařujou na mnohem větší průsery. Hrozně se mi líbilo střídání komediální a napínavý nálady, přičemž se o ty postavy občas fakt bojíte. Jednoznačně nejlepší je Nathan, totální kokot, ale megavtipnej. Navíc to má bomba znělku a hraje tam dobrá hudba. P.S. Třetí série je strašně špatná. Nechápu proč se nová postava chová úplně stejně jako Nathan, ale působí to divně. Navíc ty zápletky už prostě nemaj šťávu a díl s nacistama byl vyloženě trapnej. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Perfektní britský seriál s naprosto vynikajícím výběrem hudby. Je to trochu jak Hrdinové, ale je to jiné. Naše parta totiž dělá veřejně prospěšné práce a moc se svými schopnostmi neumí zacházet. Celkově to žádní superhrdinové nejsou. Postupně se je ale naučí ovládat. Každá série má pod 10 dílů, takže je děj dost nahuštěn. Časem zjistí, že nejsou jediní, které bouřka zasáhla a dala jim schopnosti. I když si ze začátku moc nerozumí, po chvíli se celkem spřátelí. Začnou své schopnosti používat čím díl víc. Ale ne k nějakému vyššímu dobru, spíš k vlastnímu uspokojení. Postupně přibývají nové postavy a ubývají ty staré. Po odchodu Nathana už to není ono. Ale Rudy ho pěkně nahrazuje. Ovšem jestli vám Nathan připadal jako úchyl, z Rudyho se stane dvojitý úchyl. A probační úředníci se jim tam střídají jak na běžícím páse. Vždycky nějakou náhodou umřou. Ještě jsem zapomněl dodat, že se tu nadávkami opravdu nešetří. Na ty je expertka hlavně Kelly se svým úžasným přízvukem. Nejlepší byl asi díl se zombíky. 4. série už je ale hodně ujetá. Zřejmě nejlepší je ta 3. Konec byl teda hodně zajímavý. Na jednu stranu mě to štve, ale zas na druhou jsem možná rád, že už to skončilo... "Co to z tebe vylezlo? To je Vetřelec!" :D ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • V domě, kde se odehrává párty, vraždí zajíc, který odkazuje na videohru "Hotline Miami", v níž má hlavní hrdina stejnou masku. (Yoshitsune)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama