Reklama

Reklama

Sonic: Vánoční dobrodružství

(TV film)
  • USA Sonic Christmas Blast!

Obsahy(1)

Díky lsti se Robomikuláši podařilo dosáhnou toho, že nikdo ve městě nedostane dárky. Opravdový Mikuláš byl unesen a uvězněn v přísně střeženém ledovci. Roboti ovládli celé město a přinesli mezi lidi strach a smutek. Za nákupem dárků přichází do města také ježek Sonic. Jeho nezvyklé schopnosti, stejně jako kouzelný prsten, který dostal o rok dříve, mu pomohou postavit se nelítostnému nepříteli. Právě začíná souboj s časem. Podaří se mu zachránit Vánoce? Dostanou všechny děti své dárky? Podaří se mu zachránit Mikuláše? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vianočný špeciál k pôvodnému seriálu o Sonicovi, ktorý je skôr takou povinnou jazdou, nakoľko podobných špeciálov je prakticky ako maku a v zásade sa od seba nejako výrazne nelíšia. Preto aj toto je skôr niečo určené primárne pre najmenšie deti, ktoré sa tomu určite potešia. 40 % ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Epizoda ze seriálu Adventures of sonic the hedgehog (Dobrodružství ježka Sonica). Díl který má komediální formát, a určen pro mladší děti. Takže toto hodnotím pouze ve stylu, kdyby mi bylo 7, bohužel já už sedm let nemám, takže tohle není pro mě. ()

Reklama

Reklama