Reklama

Reklama

Anal Academics

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zoznam scénok:
Scénka 1. Alexis Texas, Jenna Haze
Scénka 2. Stevie Hart, Mr. Pete
Scénka 3. Jenna Haze, Erik Everhard
Scénka 4. Chayse Evans, Prince Yahshua
Scénka 5. Jenna Haze, Kristina Rose, Manuel Ferrara
Scénka 6. Jenna Haze, Missy Stone, Mark Ashley.
Bonus:
Scénka 7. Jenna Haze. (kaposlav)

Recenze (4)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdo ví alespoň něco o filmové teorii, musí ječet nadšením! Vím, tolik erudovaných odborníků nás zase není, ale myslím si, že budete li čerpat z naší hluboké studnice moudrosti, ze které vám, blahoslavenému plebsu, poskytneme alespoň pár základních pravidel, jak nahlížet na podobná artová, existenciální veledíla, pevně věřím, že i vy ve své omezenosti budete schopni vstřebat ono virtuósní poselství, tu čarovnou profunditu a oprostíte se od své obvyklé, ubohé insitní konfabulace! Tak čtěte velmi pozorně, slabší čtenáři nejlépe několikrát, a považujte to za velkou čest, neboť podobný artefiletický výklad mistra mého formátu, jenž se ve své nekonečné trpělivosti altruisticky podělí s úplnými trotly o své duševní bohatství, je přinejmenším raritní! Zpočátku filmu můžete narazit na zcela běžný kognitivní blok, že jde pouze o další, řadové prcání silikonových barbín maskulínovými, machistickými typy s obřími čuráky, nicméně, jak s oblibou říkáme my, klasičtí vzdělanci, errare humanum est, a vy nemůžete být dále od pravdy. V nejhlubší podstatě odborného náhledu se totiž jedná o perfektně promyšlený manifest militantního feminismu otevřeně bojující za právo žen na svobodnou volbu otvoru. Jako jasný důkaz nechť poslouží scénka číslo tři, v níž performančně dokonalá Jenna Haze ukáže své pohrdání oním tupým hřebcem. Všimněte si, že při počátečním rejdění v kundě mistrně skrývá své emoce a jen unyle přiráží, ale v momentě, kdy ji ho ten omezený poddruh bez varování šoupne do dvojky, začíná perfektní herecký koncert. Je to především ono záměrně přehráváné vzdychání, rádoby erotické ječení a předstírané sebeprstění, které má hloupému samci jednoznačně ukázat, jak ho má naše hrdinka totálně v prdeli! Stupidní, extrémně vyvinutý křen nemá samozřejmě ani tušení, o co tady jde a ve své samolibosti se noří stále hlouběji v domnění, že z toho má snad žena nějaké potěšení. Haha, přátelé, hahaha! Ve skutečnosti je mistrně manipulován a genderově ponižován, což samozřejmě nezaznamenal ani při "takzvané" předehře, kdy mu naše bojovnice za ženská práva několikrát pohrdlivě plivla na péro a tyto plivance mu po něm schválně potupně rozmazávala pravou rukou po celé jeho enormní délce. Vrcholem jejího živočišného herectví je konkluzní scéna, ve které tato hrdá žena zcela správně nedovolí onomu hovadu vysemenit se jí do některé z útrob a nechá si místo toho zcákat xicht, přičemž se znechuceně šklebí a zavírá odporem oči. Tak, milé svině, pevně doufám, že jsem těmito pár perlami znatelně přispěl k vašemu, alespoň základnímu pochopení filmu jako takového a v žádném případě už tu nebudu muset příště číst hloupé, amatérské a naprosto mimózní komentáře přemoudřelých laiků a tato databáze bude konečně tím, čím si zaslouží být - odbornou oázou vzdělaných a uvědomělých filmových kritiků! ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Jenna Haze vo filme dominuje, ale svoj štandart odviedla aj Alexis Texas a Kristina Rose. Niektore pasáže boli nadpriemerné, ale iné boli na úrovni slabého podpriemeru. Nevyváženosť filmu ublížila a keby si drži úroveň v ktorej vystupovala Jenna Haze, tak by som bol ochotný dať 4*. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nefigurovali ve filmu jen holky s větším pozadím, i když by se to možná nabízelo. Já čtyři hězdičky v podstatě hned za ůvodní scénu s Alexis Texas, blonďatá kráska to totiž umí více než rozbalit. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, upřímně, tohle tu podle mě nemá co dělat. To vážně není žádný erotický film. Je to prostě obyčejné porno. A mimochodem, podle mě, kromě dvou lehce nadprůměrných dílů, to je naprostý šedý průměr... ()

Reklama

Reklama