Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět nezávislých příběhů, vykreslujících osudy na první pohled běžných jedinců, kteří jsou postaveni před situaci nabourávající jejich dosavadní život takovým způsobem, se kterým se vyrovnávají destruktivně a to ať už vůči sobě nebo svému okolí. (pernicek83)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se na tohle těšil, tak jsem zklamanej. Na povídkový film to je dost slabota. Přitom v některých příbězích už už si říkám "jo tohle celkem ušlo, co tam bude dál?" ale bohužel kvalita jednotlivých kousků je slabá. Bizarní je to dost, o to nic, ale to z toho činí zajímavý kousek, ne vyjímečně kvalitní. Přitom potenciál to mělo, spousta dobrých herců, a dva-tři originální nápady, ale nenadchlo mě to ani na chvíli. Takže zajímavě ujetý, ale podruhé, jako například Čtyři pokoje, to vidět nechci. Škoda. ()

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na tom všem je, že z toho nemám žádný dojem. Trailer mě natěšil jak malou, následovalo útrpné čekání a sama podívaná prosvištěla téměř bez emocí. Škoda, náměty zajímavé, koncentrace hereckých es na silné úrovni, neotřelá forma... všechno vyšumělo tak nějak do ztracena. Ó škoda přeškoda, řekli by bejbypankáči ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina. Päť príbehov, ktoré by sa dali zhrnúť do piatich tweetov, sa niekto rozhodol natiahnuť na 110 minút. To by možno ani nevadilo, ak by Landon počas tej minutáže nejako budoval atmosféru, alebo aspoň boli poviedky vzájomne previazané napr. ako v skvele vypiplanom Trick 'r Treat, nech udržia aspoň niečím pozornosť. Žiaľ skutočnosť je taká, že je to nuda, s nevyváženým tempom, žalostne trápnymi pointami a tak celkovo jaksi o ničom. S každou ďalšou poviedkou som klesal na záverečnom hodnotení a s výnimkou tej prvej, ktorá ale takisto zastala na polceste, Burning Palms nestoja za pozornosť. A trailer pritom vyzeral tak lákavo... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Několik nezávislých příběhů o absurdních situacích, které vás mohou dohnat k absurdním činům. Párkrát jsem se zasmál, ale jinak jsem se neskonale nudil. Vtip má být patrně v tom, že se ve všech 5 příbězích vyskytuje něco hodně vážného a následné řešení asi nejednoho překvapí, ale ne každého rozesměje, protože toto dílo podle mě vůbec není určeno k pobavení, ale zamyšlení. A proč jsem se na to vůbec díval, když se mi to tak nelíbilo? Kvůli slibnému obsazení a žánru. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Popis filmu sliboval 5 příběhů, které vyústí tak, že vám z toho bude rozum přecházet. Ano, mě přecházel, ale spíše nad podivností scénáristů. První příběh je o zasnoubeném páru, kdy muži z předchozícho vdoveckého manželství přijede patnáctiletá dceruška domů, aby se seznámila s macechou. Otec s dcerou ale mají podivně blízký vztah hraničící s incestem a Rosamund Pike jako snoubenka se nestačí divit... Druhý příběh je o dívce, kterou její přítel požádá, aby v sexu zkusili něco nového. Jamie Chung to udělá a nedopadne to s ní moc dobře. Třetí příběh je o homosexuálním páru, který si nelegálně adoptuje africkou holčičku. Ta bohužel není podle jejich představ, takže to opět vyústí v netradiční řešení situace. Čtvrtý příběh je o partě rozmazlených kluků, kteří řeší krádež pupeční šňůry mrtvého dítěte služky. I toto vyústění je prý šokující. A pátý příběh nám dává dohromady Zoe Saldanu a Nicka Stahla, kdy ona je znásilněná a on je násilník. Některé příběhy zaujmou, jiné jsou vyloženě nudné. Některé jsou až nechutné, jiné trapné. Některé tlačí na pilu, aby působily směšně a některé mají tohle všechno dohromady. Nemůžu vyloženě říct, že by se mi nějak extra líbil konkrétní příběh. Kdyby byly příběhy nějak spojeny, možná by to bylo lepší, ale jen dva příběhy nám spojuje postava psychiatričky Shannen Doherty a to je málo. Čekala jsem něco jiného, čekala jsem příběhy ve stylu šíleností Guye Ritchieho, neuvěřitelné náhody a směšné, ale logické řešení situací (stejně jako v krimi komediích Ritchieho), ale dočkala jsem se jakéhosi patvaru nechutnosti a zvrhlosti. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama