Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět nezávislých příběhů, vykreslujících osudy na první pohled běžných jedinců, kteří jsou postaveni před situaci nabourávající jejich dosavadní život takovým způsobem, se kterým se vyrovnávají destruktivně a to ať už vůči sobě nebo svému okolí. (pernicek83)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se na tohle těšil, tak jsem zklamanej. Na povídkový film to je dost slabota. Přitom v některých příbězích už už si říkám "jo tohle celkem ušlo, co tam bude dál?" ale bohužel kvalita jednotlivých kousků je slabá. Bizarní je to dost, o to nic, ale to z toho činí zajímavý kousek, ne vyjímečně kvalitní. Přitom potenciál to mělo, spousta dobrých herců, a dva-tři originální nápady, ale nenadchlo mě to ani na chvíli. Takže zajímavě ujetý, ale podruhé, jako například Čtyři pokoje, to vidět nechci. Škoda. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Každá z piatich poviedok mala niečo, čo stálo za to, no žiadna okrem poslednej sa nevymkla priemeru, pretože zároveň mala aj niečo, čo tie klady vyvažovalo na opačnú stranu. Tak napríklad prvá mala dobrý cast a fajn rozohrané vzťahy "weird" otcovskej lásky a žiarlivosti, ale záver bol predpokladateľný a jasný a celé to vyzeralo ako nejaký americký seriál. Druhá mala peknú a fajn hrajúcu hlavnú predstaviteľku a milo úchylnú hlavnú zápletku, no bola to len plochá banalitka so záverom jasným od začiatku. Tretia mala dobre nacastovanú teplošskú dvojicu, no inak to bola asi najslabšia časť, taká pozérska šaškárina. Štvorka bola tiež dosť o ničom, iritovali ma úplne všetky herecké výkony, celé to bolo veľmi neuveriteľné a o ničom. Päťka bola vlastne najlepšia, aj keď možno mne chýbalo potom dovysvetlenie, prečo si vyhliadol ju, ako ju našiel a skrátka ten charakter útočníka bol nejaký nekonzistentný (vyzeralo to na rituálneho úchyláka, a bol to len taký zakomplexovaný úbožiak, ale to sa asi na tak malej ploche nedá rozohrať, hlavne keď je hlavná postava, ktorej sa poviedka venuje, ona). Toto je teda poradie od najlepšej po najhoršiu: 1) Maneater 2) The Green Eyed Monster 3) This Little Piggy 4) Buyers Remorse 5) Kangaroo Court. O - málem bych zapomněl: VIAC SHANNEN DOHERTY! ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Konečně skutečný důkaz o skutečném stavu Ameriky. Brenda dorostla, stala se psychoušem a s ksichtem jak pytlík od Mac Sračky byla asi tím nejlepším, co tu bylo. Buzny, co po pokusu o asimilaci divokého negřete, rezignují a pustí ho do lesa? Spratci, co doženou nešťastnou hispánku k sebevraždě? Čubka, co mrdá s negrem a pak si z hnusu nad tím, co udělala, podřízne žíly? Nebo snad perverzní kráva, kterou baví být znásilněná? Co bylo nejhorší? Asi všechno, je to totiž o United Shits of America, zemi neomezených sraček ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nepatří to mezi ty normální filmy, ale musím říct, páni, tohle jsem vážně nečekala. Ani bych neřekla, že to je komedie, spíš je to drama a to dost psychologický, jelikož v příbězích je buď smrt nebo blázen. Musím uznat, že mě film vážně příjemně překvapil i vyděsil zároveň, představa, že některý z těch lidí, existují i v reálném světě je děsivá. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

The Green Eyed Monster - docela dobrá část 3/5, This Little Piggy - nic moc, i když na Jamie Chung se dobře dívá 2/5, Buyer´s Remorse - gay povídka, kromě scény se zabitím vačice totální fraška z pohledu gayů a výchovy adoptované holky 2/5, Kangaroo Court - odpad, Maneater - 1/5. Celkově nic moc a ztráta času. 25 % ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama