Reklama

Reklama

Ztraceni v horách

(TV film)
  • USA Lost Holiday: The Jim & Suzanne Shemwell Story (více)

Obsahy(1)

Předvánoční výlet do hor na sněžných skútrech se pro rozvedený pár Jima a Suzanne změní během okamžiku v noční můru. Ztraceni v horách zoufale bojují o přežití i o záchranu rozpadlého vztahu... (oficiální text distributora)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Málem mi u tohoto „NOVAckého“ horského předvánočního dojáku ukápla i slza. Ani ne tak nad rádoby dojemným rodinným dramatem a dosti slabým přežíváním v horách, ale nad celkovou stupiditou samotného slabého scénáře. Nicméně pro milovníky „příběhů podle skutečné události“ či „červené knihovny“ to bude jistě dojemná podívaná. Herecké výkony nebyli úplně nejhorší, dokonce by se tu našlo i pár dobrých situací, ale úsměvný konec a někdy až neskutečně trapné dialogy mi prostě neumožní dát ani průměrné ohodnocení – ta vánoční ozdoba domu byla ale pěkná, starší dcérka též… ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Film v duchu přísloví "Co tě nezabije to tě posílí". I na TV film velmi slabé. Bez napětí, herecky nezajímavé. V podání pohřešovaných vše vypadá, jak školní výlet. Film neprožíváte, ale pouze sledujete. Trapně namaskované omrzliny. Po šesti dnech v horách, bez jídla, bez pití, bez možnosti měnit oblečení, za opakujících se bouří, tak za dva dny křepčí u vánočního stromku a cpou se krocanem. Myslím si, že ani autentickým účastníkům se tento film moc nelíbil. Skrytý tip odpovídající jejich chování a stavu: první den na skútrech dojeli k neobývanému horském srubu, kde se pět dní váleli v posteli a pak jim bylo blbé přiznat, že skoro zapoměli na vánoce. ()

Reklama

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Panejo, to byla kravina. Předvídatelné až hanba, prosté jakéhokoliv napětí. O osud "ztracenců" jsem ani na okamžik neměl obavy, hercům jsem nevěřil ani grimasu. Moment slavného objevení aspiruje na nejdebilnější scénáristickou zkratku století. A ty dialogy! "Musíme pátrat organizovaně." "Rozdělíme se na týmy!" "A každý tým dostane vysílačku." Ušetřete mě. ()

zajda001 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu jde celou dobu jenom o to, aby se rozvedení rodiče dali před Vánoci znova dohromady. Ta kulisa hor tam působí trochu nepatřičně. Vůbec se nedá pochopit proč jdou dva lidé, po čtyřech dnech v horách, v hluboké sněhu vedle sebe a ne střídavě za sebou. Vypadá to spíš jak kdyby v těch horách byli na procházce a nebojovaji tam o přežití. ()

krapek 

všechny recenze uživatele

Určite to bol miestami veľmi dojemný príbeh, ale nemôžem si pomôcť, tí ľudia ma svojim sprostým správaním neskutočne srali. Mám pocit, že najrozumnejšia z nich bola tá malá dcérenka. A tí dvaja že vraj boli ľudia, ktorí boli školení ako prežiť v horách? Veď za toľko nelogických rozhodnutí čo spravili, by si zaslúžili zhebnúť. A rád by som videl tú príručku prežitia, v ktorej sa píše, že keď si v horách nemáš ísť dolu. Slabé 2* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama