Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že jsem se nebála. Naopak! Při sledování PE v jedenáct hodin večer ani není možné se nebát. ALE! Herci nesympatičtí, kamera opravdu mizerná (při tomto snímku mi to bylo až nepříjemné oproti PA1 a 2) Ovšem jakmile se začali točit filmy typu Záhada Blair Witch, REC, PA, nastala doba handycamer a filmy točeny tímto způsobem nelze spočítat na prstech jedné ruky. V jednu chvíli jsem přemýšlela, jestli film nedokoukám další den, protože hororová atmosféra na mě působila o 106. Nakonec jsem film úspěšně zhlédla a docílila toho názoru, že nebylo nutné, aby někdo tento film točil. Pro zpestření nudného večera budiž. Dvě lepší. ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Found footage snímek, který používá všechno co fungovalo v Paranormal Activity a nepřináší nic nového, co by jsme už jinde neviděli. Kvalitu snímku zhoršují i slabé herecké výkony, odbytý závěr a u tohoto žánru už běžně se vyskytující nelogické chování postav. Přesto se pár scén, které dokážou strach vyvolat, najde. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkrevný a narychlo spíchnutý plagiát Paranormal Activity dává přesně to, co se od něj dá čekat: Nic. Hošan drží kameru i v momentě, kdy si vybírá nářadí z kufru, jinak dlouhé desítky minut zabírá dům, kde se nic neděje. Není objasněno, jak a kdy rodina ke svým problémům přišla. Není pořádně objasněno, proč se paranormální entita podepsala jako Maron. Není objasněno, proč se všichni chovají jako debilové. Když se dívka, po níž očividně temné síly jdou, ztratí v noci ze svého pokoje, její prudce inteligentní bratr radši bloumá domem i zahradou s kamerou a ani nezkusí zavolat její jméno. Jasně, noční záběry domu, kde něco není v pořádku, lehké náznaky strachu místy vypracují, nicméně vzhledem k tomu, že si vše půjčují z původního filmu, z nějž dokonce ukradly zvukový efekt, není absolutně o co stát. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nie až také zlé ako hovorí tunajšie hodnotenie. Atmosféra filmu je celkom slušná a vždy keď sa blížili nočné sekvencie naskakovala mi husia koža. Hlavné zlo bolo až neskutočne kruté a prenasledovalo hlavnú hrdinku kam sa len pohla. No chúďa dievča. Čo sa týka slabín snímku, sú to najmä nekvalitní, amatérski herci a chabá réžia. Ale viac sme zrejme od Asylum ani čakať nemohli. A mimochodom, Paranormal Activity som ešte nevidel... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dovolím si jít tady proti všem a ač to sám nechápu, tak Paranormal entity je mnohem lepší a děsivější než Paranormal activity. O tomto snímku se moc neví a všude se mluví jen o "activitách", což není úplně dobře, protože v activitách se sem tam jenom pohne křeslo nebo záclona, ale tady si kamera mnohem víc hraje s nervy diváka a když už se jde na něco paranormálního, tak to stojí za to víc. Skutečně se jedná o děsivější, méně předvídatelný a postupně gradující příběh, který kdyby přišel jako první, tak je hitem! Jediném velikým mínusem je pro mě trochu nepochopitelný střih na konci. Nejdříve se normálně baví s vymítačem, nikdo nevypíná kameru a najednou je po všem. To jsem nepochopil, ale rozhodně je to lepší než Paranormal activity! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)

Reklama

Reklama