Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zřejmému čerpání z předchůdce je tahle Paranormal Parazity pochopitelně velice příkře hodnocená. Na druhou stranu za svým předchůdcem popravdě v podstatě nezaostává, a atmosféru si rozhodně udržuje velice podobnou a tudíž, alespoň pro mě, slušnou. Ani bych nečekal jméno společnosti pod filmem podepsané. 60% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Všichni neustále to je 2 activity a hovno koukaly jsme a opět takové jakože nic a nic se neděje a pak se to začalo pomalu a brutálně rozjíždět psycho strach všechno v jednom na plné obrátky. Co se tyče mladíka hodně odvahy měl což já bych asi nenasbíral konec podle mně mohl byt o něco světlejší něž tak tmavě skončeny a hlavně víc objasněný. Tyhle filmy jsou prostě best protože točíte a vesměs nevíte co po vás jde a kde to je a co se svámi stane. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Horor, který se netají kopírováním úspěšného snímku PA. Pár mrazivých momentů tu bylo, dokonce i jedna vychytávka ve formě zvonečků na vlascích. Každý ale musí uznat, že v globálu absolutně nic nového pod sluncem. Navíc konec byl dost odfláknutý, nikterak nevygradovaný a některá fakta nevysvětlená. Svou atmosféru to ale mělo a jelikož jsem fanouškem těchto filmů, nebudu tak zlý. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem viděl PA které mě maximálně dostalo tak jsem koukal na PE pouze z toho důvodu do jaké míry bude kopírovat právě PA. Kdo neviděl Paranormal Activity bude tento snímek hodnotit jinak, než ty co ho viděly. Já musím dát 4* ( kozy, lepší konec než u PA) Jinak samozřejmě lepší je originál :)) ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Série Paranormal Activity rozjelo šílenství podobných filmů, kde chce každej na tomhle tématu vyděla balík. Oproti již zmíněnému PA jde o celkem povedenou řež s parádní duchovní atmosférou, ale tajemno úplně zmizelo a rovnou nás tvůrci hodili do mašinérie, kde se všechno hýbe, lítá a aby co nejvíce děsilo. Kvůli tomuhle je PE jednoznačně slabší bratříček, ale alespoň jsem se nenudil. 45% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)
  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)

Reklama

Reklama