Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během děsivé bouřky zachrání 12letý Freddy psa. Pojmenuje ho Bouře a ukryje ve svém pokoji. Brzy však chlupáče objeví Freddyho táta a trvá na vrácení psa původnímu, i když krutému majiteli. Vyděšený Freddy přesvědčí otce, že musí psa zachránit a koupit ho. Není nic jednoduššího, avšak jeho původní majitel vidí v nabídce dobrý obchod a požaduje neúměrně vysokou cenu. Freddy musí tvrdě pracovat, aby mohl za psa zaplatit. Když zjistí, že Bouře umí rychle běhat, začne ho trénovat na místní psí závody. Pes dělá rychlé pokroky a Freddy ho na šampionát přihlásí – pokud Bouře vyhraje, bude si ho moci Freddy koupit a zůstanou tak navždy spolu. (JuniorFest)

(více)

Recenze (7)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Když jde na Film Europe rodinný film, vytahuji zašívání nebo igelitky s licháči. Krásně se u nich dodělávají jinak nepříjemné resty. Scénář není nijak nápaditý, podobných filmů už jsem viděla mnoho. Originální je ale humor. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

V celku povedený dětský film,který jasně ukazuje, kde je teď velmoc dětských filmů. Žádná Émerika a už ani bohužel naše zemička, ale jsou to severské země a pak Benelux. Tento dánský filmeček je předvídatelný, čiročirý a naivní, ale všechno je tak hezky zabaleno to teplého a snesitelného hávu. Drazí Vikingové jen tak dál. ()

Reklama

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele

Pohodička pro děti? To ani omylem, je to pro děcka strašně drsný. Moje osmiletá skorošvagrová z toho donosila noční plíny už během dopoledne. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Především je to film určený dětem, to je zřejmé po pár minutách sledování. A od toho se musí odvíjet hodnocení. Pokud uvažujeme o logice nebo o způsobu zpracování, pak to ovšem byl film jednoduchý. Přátelství chlapce, týraného svými spolužáky, a psa, týraného svým pánem, je základem, na němž je postaven příběh o tom, jak se obyčejný voříšek stává šampiónem. U nás nám nějak ti oříšci v tomhle režimu vymizeli a mít takového psa doma, tak by se mu každý pravověrný "pejskař" vysmál. Ale i o tom to je, proč chce každý čistokrevnou rasu, když i takový kříženec dá dítěti ohromný pocit štěstí? A že se táta policajt - vdovec nakonec má zamilovat do cvičitelky chrtů - a vůbec, že ten film dopadne po všech stránkách dobře, to je, myslím, pro dětskou duši a jeho výchovu to nejlepší, co může tento film dát. No, upřímně... táta jako policajt moc policajtského čuchu nepobral,když mu synek nabulíkoval tolik blbostí. Zajímavý je pohled do dánské školy s jejím netradičním vyučováním... To se teď učí takhle i u nás? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečně naivní rodinný film, který je ještě k tomu strašně jednoduchý. Hlavní negativní postava je tu chlap, kterej vydírá malýho kluka psem, obere ho o všechny peníze, odkoupí od něj veškerou elektroniku za nuznej peníz, co tam malej capart přitáhne. A nikdo si ničeho nevšimne. Takhle by se snad nezachovalo ani prase, co tady předváděl ten pitomec. No a když už jsem se to rozhodl dokoukat, protože jsem doufal, že mu někdo za to všechno vrazí párfacek takovej, že si zlomí nos o podlahu, tak nakonec vlastně nic. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama