Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává roku 1878 v předhůří Bailey Mountain v arizonském teritoriu. Průzkumník a indiánský průvodce Ward Kinsman (Robert Taylor), je požádán majorem americké kavalerie C. E. Beverlyem (Leon Ames), aby mu pomohl najít Mary Carlyleovou, generálovu dceru, která byla unesena během útoku Apačů. Ward se bojí velkých ztrát na životech, pokud úkol přijme, a tak majorovu žádost odmítne. Přemluví ho až Ann Duveralová (Arlene Dahl), Maryina atraktivní sestra, která ho poprosí o pomoc. (elizabeth_ba)

(více)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Typický cavalry western o hodných vojácích a zlých Apačích. Snímek sice nenudí ale ani nijak zvlášť nebaví. Taylor je fajn jako vždy, ale ani k jeho ani k žádné jiné postavě jsem si nevybudoval žádný velký vztah. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky klasicke westernove klise .- dobri, inteligentni mili slachetni belosi vs krvilacni Indiani, barbari, bez vzdelania, primitivni, zaostali ....Robert Krajcir tuna riesi unesenu generalovu dceru ...... rezisersky cista rutina, toto klise ...... no, jak hovoril Hitchcock : Je lepsie s klise zacinat nez koncit . 20 % ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Jean Hagen v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama