Reklama

Reklama

Hladoví lvi

(TV film)
  • Česko Zuřivé krmení lvů (více)

Obsahy(1)

Chris Douglas se vydal mezi lvy, aby studoval jejich chování a instinkty.  Dva kameramani ukrytí v průhledném boxu natáčejí smečky lvů hodující na připravených návnadách a útočící na makety antilopy, prasete a člověka. Komentář popisuje potravní chování lvů, hierarchii smečky, strategii lovů a další zajímavosti ze života největší africké šelmy. Díky zcela revolučnímu způsobu filmování (box) je film plný záběrů rozzuřených lvů peroucích se o kořist a pokoušejících se napadnout lidi uvnitř boxu, pořízených z bezprostřední blízkosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Náhled na stravovací zvyky největších afrických šelem zevnitř plastikové kostky. Dost mě překvapilo, že lvi se na rozdíl od většiny predátorů skutečně nerozpakují napadnout člověka (zejména v noci). Pokud někomu přijde málo dobrodružné mít tesáky a drápy divokých lvů centimetr od hlavy, měl by si to asi zkusit... ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý ale prevedenie nanič. Okrem výskoku na kus mäsa zavesenom na strome žiadna väčšia akcia. Hlavne, že sa tí dvaaja tvárili ohromne dobrodružne.. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama