Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vdova Gail O´Grady žije jen pro svého desetiletého syna, ten si ale ze všeho nejvíc přeje, aby si našla manžela. Jednoho dne se chlapec nečekaně přihlásí do vánoční soutěže firmy vyrábějící hračky a pošle tam své přání. Jenže věci naberou nečekaný spád a hrozí, že se jeho novým otcem stane ten nepravý... (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych žít ve světě, ve kterém se nacházejí ženy, pro něž je práce v sehraném kolektivu Armády spásy důležitější než švihák rozhazující miliony dolarů. Zatím jsem na takové místo nenarazil, ale určitě někde je, když se o něm točí tolik mizerných filmů. Tenhle k nim rozhodně patří, ale v čase vánoc ho mentálně silný jedinec zvládne s minimálním poškozením duševního zdraví. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika s nulovou vánoční atmosférou a šíleně klišoidním předvídatelným příběhem. Malý Jesse si nejvíc ze srdce přeje, aby si jeho maminka našla manžela. Té se to však nedaří a tak Jesse pošle své přání do soutěže, jejímuž výherci splní to co chce. Jesseho nápad zaboduje a Sarah se tak ocitá před kamerami a stává se miláčkem Ameriky. Randí s několika různými muži, dokud si neuvědomí, že se jí líbí samotný organizátor soutěže... Ten hlavní (pardon) spratek byl naprosto k nesnesení, jak vůbec netušil co chtěl. Sám se do soutěže přihlásil a nakonec zjistil, že chce, aby jeho maminka byla se sousedem, s kterým se znají léta. Zápletka i konec je Vám jasný hned po dvou minutách, rozmazlený a nafoukaný Jesse je na facku a celé to stojí tak nějak za zlámanou grešli. Kdyby to skončilo tak,že by ho opravdu poslali na zahraniční akademii a Sarah se vykašlala na souseda, tak by to stálo aspoň za dvě, tři hvězdičky. Takhle dávám jednu. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Klasický průměrný rodinný film, který sice nepůsobí příliš vánočně, ale vyčítat mu chybějící vánoční atmosféru není zase úplně na místě. Samozřejmě nemá cenu si nalhávat, že se jedná o kdovíjak originální film, naopak mi nedělá problém říci, že takových tuctových televizních filmů, jako je tento, bylo natočeno už mnoho. Ale na druhou stranu mi také nedělá problém říci, že i když námět už je milionkrát ohraný a příběh velmi předvídatelný s velkým množstvím patosu, přesto se jedná o film, na který se relativně dobře kouká, který ani příliš nenudí a který se i s mírně přivřenýma očima dá považovat za film vánoční. Zkrátka žádný zázrak se nekoná, ale není to úplně nejhorší. Ale film o tom, jak chlapec shání matce manžela, když ta matka ho má celou dobu před očima a až na konci filmu zjistí, že ten pravý jí byl celou dobu po boku, to prostě nelze považovat za originální film. Řekněme tedy, že v nějakém tom průměru se tenhle film pohybuje a v rámci žánru to zase není tak hrozné, ale za nějakou dobu už si zřejmě na tento film ani nevzpomenu. Takže tento film u mě balancuje na hraně mezi dvěma a třemi hvězdami, nakonec tedy uděluji tři hvězdy, ale jsou opravdu velmi nepřesvědčivé. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Fajnová mamina, báječný synáček, skvělý rodinný přítel, úžasná spolupracovnice fajnové maminy. Úplně mě to bere u srdce. Synáček by rád pro maminku hodného pána a pro sebe tatínka, protože ten pravý nešťastně přišel o život ve službě jako policista a máma je přece tak skvělá a navíc hezká, tak proč být sami? To tu opravdu ještě nebylo! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama