Reklama

Reklama

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Sny dělíme na normální, mokré, noční můry a mokré noční můry. Isekai no Sekishi Monogatari patří do kategorie poslední. Hlavním hrdinou v něm je usmrkanec z cizího (našeho) světa, který umí úplně všechno, hlavně řídit obří mechy, což je jinak umění, kterému vládnou pouze ženy, a to ženy značné sexuální atraktivity. Samečci onoho povolání jsou určeni pro chov, což však náš usmrkanec nese nelibě a tudíž nevěrohodně. Byl bych jej chápal, kdyby pak po něm byla vyžadována platba alimentů či hrozila nákaza smrtelnou chorobou - nic z toho však ve vzduchu nevisí. Jestli ho ty nadržené slepice budou prohánět celý seriál, raduji se, že jsem toto ecchi zakončil po 4 dílech. Slabé **. ()

sh3riff 

všechny recenze uživatele

isekai slabé, vůbec se tam neřeší, ecchi prakticky vůbec, víc tam uvidíte mužský zadek než holky, komedie je místa a hezky překvapí .. ale na to že mechy moc nemusím, tak příběh je docela dobrý .. co se mi také líbí, že díl má 40 minut místo standardních 20 :) ()

Lukas222 

všechny recenze uživatele

Taká trošku netypická háremovka, ktorá venuje omnoho viac času budovaniu deja a podstatne menej ho venuje vnadom dievčat a žien (ktorých je tu naozaj požehnane, ani sa nedivím, že Kenshi furt zdrhá - zvlášť na konci mi ho bolo naoza ľúto). Ecchi je tu v podstate iba taký vedľajší prvok, ktorý nijako zvlášť neruší - avšak ani ho nie je primálo. Taká príjemná oddychovka s peknými mecha súbojmi, na svoju dobu obstojným vizuálom a hlavne príbehom - dobrý príbeh je niečo, čo v posledných rokoch upadá, vody rozčerilo akurát Ginga eiyuu densetsu: Die Neue These. Taktiež tu nenájdete archetypy postáv z iných anime ako yandere, tsundere, kuudere (toto bol pre mňa veľmi osviežujúci prvok); každá (nielen) ženská postava má vlastnú povahu, svoje silné aj slabé stránky. A všadeprítomný humor, ktorý však neruší. Nájde sa aj zopár negatív, predovšetkým technológia planéty, na ktorej sa príbeh odohráva, nie je dostatočne vysvetlená a občas som sa strácal, o čom je reč. Občas nejaké tie klišoidné scénky. Ku koncu začne s pribúdaním súbojov trošku krívať príbeh, oproti začiatku a prostriedku seriálu to ide prakticky dolu vodou, s blížiacim sa koncom stále rýchlejšie dole prudším svahom... Aj preto je to za 4 a nie za 5*. ()

Reklama

Reklama