Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před časem odešel plukovník britské armády John Wynter bojovat do africké pouště a v Anglii zanechal svou snoubenku Valerii se slibem, že se s ní ožení hned, jak válka skončí. Mezitím se však Valerie seznámila s americkým kapitánem Bradem Parkerem, a ten, přestože byl ženatý, začal si s ní milostný románek, který časem přerostl v opravdový cit. Nyní je červenec 1944 a Spojenci se chystají k vylodění v Normandii. Wynter se vrátil z Afriky a osud tomu chtěl, že byl převelen ke stejné jednotce jako Parker. Oba milují stejnou ženu, oba stojí bok po boku na stejné výsadkové lodi. Bude mít Valerie možnost vybrat si mezi nimi sama toho pravého nebo za ni vybere krutá válka? Je 6. června a vylodění, které se mění krvavé peklo, začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Slasher 

všechny recenze uživatele

V podstatě milostná válečná marmeláda vsazená do kulisy druhé světové a nakonec i vylodění v D-day. Ne snad, že by ústřední trojice neměla dost charisma a neproběhlo tu pár zábavných postaviček, vizuálně je to líbezný, prostě ale všeho všudy střed. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze sa tam tie boje moc neodohravali, az na konci aj to len par minut, co mi dost vadilo. Uz podla nazvu filmu sa to mohlo viac tocit okolo toho vylodenia na plazi, takto ma to dost nudilo a preto davam take hodnotenie, ake si zasluzi podla mna. Niekto ma rad romantiku, takze niekomu to sadne viac. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Limonáda s válečnou etiketou. A stejně jako třebas v Pearl Harboru se nám tu "nečekaně" objevuje milostný trojúhelník, takže je jasné, že tu někdo bude muset z kola ven. Vzhledem k tomu že je film z 50l. tak tam naštěstí, na rozdíl od výše zmiňovaného kousku, není tolik toho patosu a zdlouhavých tklivých scén doprovázených dojemnou megalomanskou hudbou, takže jsem to byla ještě schopna tak nějak na úrovni sežvejkat.. Herci nebyli až tak zlí, příjemně překvapil zejména Richard Todd, ale s lehce sračkoidním scénářem z dílny Foxů se zázraky dělat nedaji. Kdybych tomu dala 2* tak tomu křivdím, ale takové slabší 3* si to zaslouží. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Válečný film, ve kterém jak píše InJo zabere válka asi 6 minut (noční akce ve které není moc vidět) a zbytek je kýčovitá romanťárna v nejhorším duchu 50. let. Ona miluje Johna, ale ten odjíždí do války a tak si začne s Bradem, který je navíc ženatý. Brad také odjíždí do války, navíc je ženatý. Morálně se mi to podvádění velice nelíbilo, navíc je to nuda s nezajímavými herci a výslednému dojmu nepomohl ani příšerná kopie filmu s otřesným rychlodabingem. Dvakrát jsem u toho usnul, takže hodnocení by nejspíše nepomohla ani Blue Ray kvalita. 2*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama