Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hunter Sands je mladík, který navzdory svému věku stále nachází zálibu v tropení morbidních vtípků vůči svému okolí. Hrůzostrašné masky, napodobeniny lidských orgánů v krvi, upíři a vlkodlaci - to je jen zlomek toho, co se mu honí hlavou. Jednoho dne však Hunter zjistí, že jeho rodina zdědila velký zámek v Rumunsku, kam se následně přestěhují. Tento zámek však ukrývá tajemství, které brzy zásadně ovlivní poklidnou rodinnou atmosféru. To, nač si Hunter doposud jen hrál, začíná být skutečností. (FIBO)

(více)

Recenze (9)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když se člověk nudí, ale zároveň se mu nechce nic dělat, tak jeden ze způsobů, jak zahnat dlouhou chvíli, je pustit si nějakou nevinnou vymývárnu mozku jako například Wolfsbergskou bestii. Už žánrová kombinace - rodinný horor - vypadá dost neobvykle a možná to je důvod, proč film dopadl tak, jak dopadl. Hudba byla pěkná a taková lehce děsivá, avšak jakékoli napětí a (větší) akce chybí, protože má přece jít o film pro celou rodinu. Obří chlupatí maňáskové coby vlkodlaci sice nevypadají nejhůř, ale ani trochu děsivě. Zkrátka film, který je předvídatelný od počátku do konce, což ale není vždy na škodu, zvláště když jste líní přemýšlet. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Otec s dvoma deťmi sa nasťahujú do obrovského zámku v Rumunsku, ktorý zdedili po svojom strýkovi. Sestrička sa nakazí vlkolačou krvou a začne sa meniť, otecko samozrejme neverí a malý braček ju musí zachrániť. Navyše sa do toho zapletú upíri, ktorí sú tí zlí, a vlkolaci sú tentokrát tí dobrí. Čiže zmení sa nám to na hotový Underworld. Problém je akurát v tom, že toto je čistý Underworld pre deti, čiže o horore nemôže byť ani reči - je to skôr rodinné phantasy. Efekty boli celkom pekné, teda aspoň na televíznu produkciu. Tak dajme tomu že priemer. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jen si to představte. Před pár týdny jste oslavili 14. narozeniny, nade vše milujete nechutné a morbidní vtípky, jako je nastražování tlukoucího srdce do lednice nebo podstrkávání useknuté lidské hlavy učitelce, a najednou se dozvíte, že vaše rodina zdědila zámek v Rumunsku, v tom Rumunsku, kde údajně podle legend sídlil i hrabě Drákula a kde by se to mohlo hemžit upíry. Přesně tohle prožívá hlavní hrdina příběhu Hunter, který se do Rumunska velmi těší a který si to tam hodlá naplno užít. Jenže nakonec se tenhle výlet promění v souboj o život, když se Hunterova sestra začne měnit ve vlkodlaka a on musí zabránit tomu, aby se proměnila natrvalo. Jenže když do toho vstoupí upíři, vše se začíná komplikovat. Tahle rodinná fantasy, která pochází z produkce dětského TV kanálu Nickelodeon (který také tenhle film uvedl u nás v Česku) je atraktivní hlavně tím, že je určena pro celou rodinu, takže nebezpečí, že byste se zde vylekali nebo by vám dokonce hrůzou vstávaly vlasy na hlavě, absolutně nehrozí. Tenhle film je cílen především na děti, a jako takový funguje přímo ideálně i pro mě, jelikož já horory nevyhledávám, protože se dokážu velice snadno vyděsit. Navíc sem tam se zde najde i něco vtipného, například zděšený otec objímající své dvě děti, které jsou zrovna proměněny ve vlkodlaky, mě naprosto odboural. A i představitelé hlavních rolí jsou příjemní a sympatičtí a hned jsem si je oblíbil, obzvláště sourozenecké duo je okouzlující. Tenhle film jsem maximálně užil, a protože jsem spokojený, tak uděluji nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězd. ()

Aria.style 

všechny recenze uživatele

Tenhle film od Nickelodeonu je spíš B-čkovej.Zachraňuje ho ale hlavní postava (Victorie Justice). Film je spíš pro děti. Některé efekty určitě zaujaly. Např. když hlavní postavě tekla slina s pusy, to se jim moc povedlo! Jelikož je to rodinný horor, tak je zřejmé, že tam není moc lekaček, aby se děti nerozbrečely. Film si zaslouží 3-4 hvězdy. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Coming of age movie mystičného charakteru. Pouze škoda, že film míří na hodně mladé publikum, protože svými dispozicemi by mohl dosáhnout daleko většího ohlasu, pokud by ubral na infantilnosti, která místy až drásá. Efekty a výsledná vizuální stránka jsou na výbornou, akorát už mi vadilo to neustálé zmiňování jména "Dragomir" sice bezvadnou herečkou Brooke Shields, ale její východní přízvuk a kroucení očima na kvalitě nepřidalo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama